Stage lopen kan ook bij Blauw-Wit’81!

Stage lopen kan ook bij Blauw-Wit’81!
07-10-2020 Trudy Verkleij

Moet je dit seizoen voor school stage lopen? Een maatschappelijke stage of anders, dan kan dat ook bij Blauw-Wit’81. In september heeft Blauw-Wit’81 haar licentie van opleider bij SBB met succes verlengt! Vanaf 12 jaar kun je stage lopen op divers voetbal gebied, bijvoorbeeld assisteren bij een training van de mini’s of een van de andere jeugdteams, helpen bij een activiteit behoort ook tot de mogelijkheden.
Dus meldt je aan, er zijn genoeg mogelijkheden om de passende stage voor jou te realiseren.
Heb je vragen of wil je aanmelden voor een stage, neem dan contact op met onze Technisch Jeugd coördinator Marco van Zuijlen (06-13711480) of stuur een email naar bij de technische commissie (tc@blauwwit81.nl).
Tot gauw!