Voetbalclub De Reeshof

Voetbalclub De Reeshof

Voetbalclub De Reeshof
Ben je op zoek naar een leuke voetbalclub in de buurt van De Reeshof? Dan ben je bij Blauw-Wit ’81 aan het juiste adres. We zijn een voetbalvereniging voor jeugd en volwassenen in De Moer, De Reeshof, Loon op Zand, Dongen-Vaart, Kaatsheuvel en omstreken. We bieden een technisch goede training en daarnaast vinden we gezelligheid erg belangrijk. Onze club is er voor zowel volwassenen als jeugd en kinderen.

Over Blauw-Wit ‘81
De geschiedenis van de club gaat ver terug, Blauw-Wit ’81 is al rond 1925 opgericht. Het begon met voetballen op weilandjes, waarbij er aansluiting gezocht werd bij bestaande clubs in de regio. Er werd  een ‘wilde’ competitie gespeeld met verschillende andere clubs in de regio. Later werd er gevoetbald op ‘echte’ velden en werd er aansluiting gezocht bij de bond, toen nog onder de noemer van Uno Animo uit Loon op Zand. Sinds 1981 is Blauw-Wit ’81 een zelfstandige voetbalvereniging, met zowel seniorenteams als damesteams en jeugdteams.

Gezellige en kleinschalige club
Inmiddels is de club uitgegroeid tot een hechte club waar iedereen zich thuis voelt. We hebben dan ook een heel laag leden verloop. Kinderen en jongeren kunnen bij ons op een speelse en sportieve manier kennis maken met het voetbal. Er heerst een groot gevoel van saamhorigheid, wat het clubgevoel nog versterkt. Dat is waar een kleine club groot in kan zijn!

Mini’s en pupillen
Voor zowel kinderen als al wat oudere jeugd hebben we leuke teams: de mini’s en de pupillen. Bij onze mini’s voetballen de kleintjes van 4 tot 6 jaar. Om goed kennis te maken met het voetbal en te ontdekken of ze het leuk vinden, mogen de nieuwe mini’s de eerste vier keer gratis trainen. Dan kunnen ze daarna lid worden van onze club.

Ook kinderen/jongeren van 6 tot 12 jaar mogen bij ons proeflessen volgen. Ze kunnen met 4 trainingen meedoen ter kennismaking, waarna ze de keuze maken of ze zich in willen schrijven en lid willen worden (dat geldt ook voor de senioren). Daarna worden ze ingedeeld bij een team. Natuurlijk zijn er ook voor de jeugd vanaf 12 jaar meerdere teams bij onze gezellige voetbalclub in de buurt van De Reeshof.

Vaste begeleiding
Goede begeleiding vinden we belangrijk bij Blauw-Wit ‘81. Daarom hebben we voor elk team 2 vaste begeleiders die zowel voor, tijdens als na de wedstrijd begeleiden. Ze zijn het aanspreekpunt voor alle zaken rondom het voetbal. Ook werken we met een jeugd coördinator die de trainers begeleidt en aanstuurt, en heeft ieder jeugdteam een coördinator vanuit de technische commissie. Die volgt het team en ze kunnen hier terecht als er iets speelt. Elk jaar wordt er na aanvang van het voetbalseizoen een informatieavond georganiseerd voor de ouders van de jeugdleden.

Gezellige activiteiten
Behalve voetballen organiseert de club ook andere leuke activiteiten. Bij Blauw-Wit ‘81 hebben we meerdere commissies die activiteiten organiseren. Door de commissies en vrijwilligers wordt er een aantal keer per jaar activiteiten georganiseerd, van een pub quiz, jeugdkamp of feestavonden, tot leuke clinics. Vanuit ons bestuur, de commissies en de vrijwilligers, wordt er veel gedaan aan sociale binding. Onze vrijwilligers spelen een centrale rol binnen de club en zorgen voor de praktische uitvoering op vele gebieden.

Inschrijven bij Blauw-Wit ‘81
Door het inschrijfformulier in te vullen kun je jezelf of je kinderen aanmelden bij onze club. Natuurlijk is het ook mogelijk om een keer komen kijken bij onze voetbalclub in de buurt van De Reeshof. Wil je meer informatie? Neem dan contact op via tc@blauwwit81.nl.