Voetbal Loon op Zand

Voetbal Loon op Zand

Voetbal Loon op Zand
Zoek je een leuke voetbal club in de buurt van Loop op Zand? Bij ons krijg je een goede technische training en heerst er een gezellige en hechte sfeer. Blauw-Wit ’81 is een dorpsvereniging  voor jeugd en volwassenen in De Moer, Loon op Zand, Dongen-Vaart, Kaatsheuvel en omstreken.

Blauw-Wit ’81
Voetbalvereniging Blauw-Wit ’81 werd rond 1925 opgericht. Een tijd lang werd er gevoetbald op weilandjes, waarbij er aansluiting gezocht werd bij bestaande clubs in de regio. Met diverse andere verenigingen in de regio werd er een wilde competitie gespeeld. In de loop der jaren werd het voetbal verplaatst naar ‘echte’ velden en werd er aansluiting gezocht bij de bond, toen nog onder de vlag van Uno Animo uit Loon op zand. Sinds 1981 is Blauw-Wit ’81 een zelfstandige voetbalvereniging, met zowel seniorenteams als damesteams en jeugdteams.

Waar een kleine club groot in kan zijn
Inmiddels is de club uitgegroeid tot een hechte club met meerdere senioren teams, vrouwen teams en junioren teams. Er is weinig verloop van leden, Blauw-Wit ’81 is een club waar iedereen zich thuis voelt.  De jeugd kan er op een speelse en sportieve wijze kennis maken met het voetbal.
Naast aandacht voor techniek is er ruimte voor gezelligheid en heerst er een groot gevoel van saamhorigheid. Dat is waar een kleine club groot in kan zijn!

Mini’s en jeugd
Bij Blauw-Wit ’81 hebben we meerdere enthousiaste teams voor zowel de jeugd als de kleinsten onder ons. Bij de mini’s voetballen kinderen vanaf 4 tot 6 jaar. Om te ontdekken of ze het voetballen leuk vinden en graag lid willen worden, mogen de nieuwe mini’s vier keer gratis meetrainen. Hierna kan er een lidmaatschap aangegaan worden.

Pupillen van 6 tot 12 jaar kunnen 4 trainingen volgen ter kennismaking, waarna ze de keuze kunnen maken om zich in te schrijven (geldt ook voor de senioren). Na de inschrijving worden ze ingedeeld bij een team. Ook de jeugd vanaf 12 jaar kan terecht bij ons terecht voor voetbal bij Loon op Zand in de buurt.

Begeleiding
Elk team heeft 2 vaste begeleiders, die de teams voor, tijdens en na de wedstrijd begeleiden. Ze zijn het aanspreekpunt voor de gang van zaken rondom het voetbal. Ook is er een coördinator vanuit de technische commissie, waar ze terecht kunnen als er iets is, en worden de trainers begeleid en aangestuurd door een technisch jeugd coördinator. Bovendien wordt er elk jaar bij aanvang van het voetbalseizoen een informatieavond georganiseerd voor de ouders van onze jeugdleden.

Activiteiten
Naast voetballen is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid. Door de commissies en vrijwilligers worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd, van een pub quiz, Sinterklaas of feestavonden, tot leuke clinics. De organisatie van Blauw-Wit ’81 bestaat uit een bestuur, een aantal commissies en vrijwilligers. Onze vrijwilligers spelen een centrale rol binnen de club en zorgen voor de praktische uitvoering op vele gebieden.

Inschrijven
Wil je graag meer informatie over onze club of wil je lid worden van onze voetbal club in regio Loon op Zand? Dan ben je bij ons van harte welkom. Als je graag een keer wil komen kijken of meer informatie wil, neem dan contact op via tc@blauwwit81.nl.

Inschrijven voor Blauw-Wit ’81 kan via het inschrijfformulier.