Proeftraining

Onze Teams en
onze trots

Gratis Proeftraining

Proeftraining!

Leuk dat je er over nadenkt om een proeftraining te volgen bij V.V. Blauw-Wit ’81! Je bent bij ons van harte welkom. Om te ontdekken of V.V. Blauw-Wit ’81 de juiste club voor jou is, bieden we je met alle plezier een aantal proeftrainingen aan. Proeftrainingen zijn zowel voor junioren als senioren een mooie gelegenheid om kennis te maken met de club en eventuele team(s) waarin je terecht kunt komen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je jouw contactgegevens achterlaat in onderstaand contactformulier, dan gaat onze technische commissie aan de slag met het doen van een voorstel. Is de aanvraag voor een junior, dan zal er voornamelijk gekeken worden naar leeftijd. In veel gevallen kan er ook rekening gehouden worden met wensen om bij vrienden in het team te komen. Is de aanvraag voor een senior, dan is het fijn als je wat informatie geeft over je voetbalverleden om tot de beste match te komen. Je ontvangt binnen enkele dagen het voorstel in je mailbox waarna de laatste afstemming met jou plaatsvindt. Uiteindelijk krijg je de informatie door over waar je wanneer verwacht wordt.

Wat kost het?

Niets! Omdat we er zeker van willen zijn dat je de juiste keuze maakt, kun je bij ons tot 4 keer kosteloos meetrainen. Tijdens en na deze trainingen denken we graag met je mee om voor jou te komen tot de beste uitkomst.

Invullen maar!

    Geslacht (keuze M of V)
    ManVrouw

    Hopelijk tot ziens op het trainingsveld van V.V. Blauw-Wit ’81!