Voetbalclub Kaatsheuvel

Voetbalclub Kaatsheuvel

Voetbalclub Kaatsheuvel
Ben je op zoek naar een gezellige voetbalclub in de buurt van Kaatsheuvel? Blauw-Wit ’81 is een echte dorpsvereniging  voor jeugd en volwassenen in De Moer, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Dongen-Vaart, Kaatsheuvel en omstreken. Bij ons hechten we veel waarde aan een gezellige sfeer en uiteraard bieden we een technisch goede training. Zowel volwassenen als jeugd kunnen bij ons terecht.

Over Blauw-Wit ’81
Onze club bestaat al lange tijd, we zijn rond 1925 opgericht. In de prille beginjaren werd er gevoetbald op weilandjes, waarbij er aansluiting gezocht werd bij bestaande clubs in de regio. Met diverse andere verenigingen in de regio werd er een ‘wilde’ competitie gespeeld. Na verloop van tijd werd het voetbal verplaatst naar ‘echte’ velden en werd er aansluiting gezocht bij de bond, toen nog onder de vlag van Uno Animo uit Loon op Zand. Sinds 1981 is Blauw-Wit ’81 een zelfstandige voetbalvereniging, met zowel seniorenteams als damesteams en jeugdteams.

Gezellige hechte club
Inmiddels is de club uitgegroeid tot een hechte club met weinig verloop van leden. We hebben  meerdere senioren teams, vrouwen teams en junioren teams. Er is weinig verloop van leden. De jeugd kan er op een speelse en sportieve wijze kennis maken met het voetbal.
Naast aandacht voor techniek is er ruimte voor gezelligheid en heerst er een groot gevoel van saamhorigheid. Iedereen voelt zich thuis bij Blauw-Wit ’81. Dat is waar een kleine club groot in kan zijn!

Mini’s en jeugd
Voor zowel de jeugd als de kleinsten onder ons, hebben we bij Blauw-Wit ’81 we meerdere enthousiaste teams. Bij de mini’s voetballen kinderen vanaf 4 tot 6 jaar. Om te ontdekken of ze het voetballen leuk vinden en graag lid willen worden, mogen de nieuwe mini’s de eerste vier keer gratis meetrainen. Na de winterstop krijgen ze de mogelijkheid om lid te worden van de club.

Pupillen van 6 tot 12 jaar kunnen 4 trainingen volgen ter kennismaking (dit geldt ook voor senioren), waarna ze zich in kunnen schrijven als ze lid willen worden. Na de inschrijving worden ze ingedeeld bij een team. Ook de jeugd vanaf 12 jaar kan terecht bij onze gezellige voetbalclub in de buurt van Kaatsheuvel.

Vaste begeleiding
Voor elk team zijn er 2 vaste begeleiders, die de teams voor, tijdens en na de wedstrijd begeleiden. Ze zijn het aanspreekpunt voor de gang van zaken rondom het voetbal. Ook hebben we een technisch jeugd coördinator (begeleiding en aansturing van de trainers) en heeft ieder jeugdteam een coördinator vanuit de technische commissie, waar ze terecht kunnen als er iets is. Bovendien wordt er voor de ouders van onze jeugdleden elk jaar bij aanvang van het voetbalseizoen een informatieavond georganiseerd.

Activiteiten
Naast voetballen moet er natuurlijk ook ruimte zijn voor gezelligheid. Binnen de club hebben we verschillende commissies die activiteiten organiseren. Door de commissies en vrijwilligers worden er meerdere keren per jaar activiteiten georganiseerd, van een pub quiz, jeugdkamp of feestavonden, tot leuke clinics. De organisatie van Blauw-Wit ’81 bestaat uit een bestuur, een aantal commissies en vrijwilligers. Onze vrijwilligers spelen een centrale rol binnen de club en zorgen voor de praktische uitvoering op vele gebieden.

Lid worden Blauw-Wit ‘81
Wil je graag lid worden bij onze club? Dat kan via het inschrijfformulier. Ook als je graag een keer wil komen kijken bij onze voetbalclub in de buurt van Kaatsheuvel of meer informatie wil, ben je van harte welkom. Neem dan contact op via tc@blauwwit81.nl.