Voetbal Dongen

Voetbal Dongen

Voetbal Dongen
Blauw-Wit ’81 is een dorpsvereniging  voor jeugd en volwassenen in De Moer, Dongen-Vaart, Kaatsheuvel en omstreken. Zoek je een leuke voetbal club in de buurt van Dongen? Naast een goede technische training vind je bij ons een hechte en gezellige sfeer.

Mini’s en pupillen
Bij onze mini’s voetballen kinderen vanaf 4 tot 6 jaar. Om te ontdekken of ze het voetballen leuk vinden en graag lid willen worden, mogen de nieuwe mini’s vier keer gratis trainen. Hierna kan er een lidmaatschap aangegaan worden.

Pupillen van 6 tot 12 jaar kunnen 4 trainingen volgen ter kennismaking (geldt ook voor de senioren), waarna ze de keuze kunnen maken om zich in te schrijven. Na de inschrijving worden ze ingedeeld bij een team.

Vaste begeleiders
Elk team heeft 2 vaste begeleiders. Zij begeleiden de teams voor, tijdens en na de wedstrijd en zijn het aanspreekpunt voor de gang van zaken rondom het voetbal. Bij aanvang van het voetbalseizoen wordt er bovendien elk jaar een informatieavond georganiseerd voor de ouders van onze jeugdleden. Verder is er een technisch jeugd coördinator, die begeleidt de trainers en stuurt ze aan. Ook heeft ieder jeugdteam een coördinator vanuit de technische commissie. Hier kan de jeugd terecht als er iets speelt en de coördinator volgt het team.

Blauw-Wit ’81
Voetbalvereniging Blauw-Wit ’81 werd rond 1925 opgericht. Een tijd lang werd er gevoetbald op weilandjes, waarbij er aansluiting gezocht werd bij bestaande clubs in de regio. In de loop der jaren werd het voetbal verplaatst naar ‘echte’ velden en werd er aansluiting gezocht bij de bond, toen nog onder de vlag van Uno Animo uit Loon op zand. Sinds 1981 is Blauw-Wit ’81 een zelfstandige voetbalvereniging, met zowel seniorenteams als damesteams en jeugdteams.

Gezellige en hechte club
Inmiddels is de club uitgegroeid tot een hechte club met meerdere senioren teams, vrouwen teams en junioren teams. Er is weinig verloop van leden, Blauw-Wit ’81 is een club waar iedereen zich thuis voelt.  De jeugd kan er op een speelse en sportieve wijze kennis maken met het voetbal.
Naast aandacht voor techniek is er ruimte voor gezelligheid en heerst er een groot gevoel van saamhorigheid. Dat is waar een kleine club groot in kan zijn!

Activiteiten
Door de commissies en vrijwilligers worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd, van een pub quiz, Sinterklaas of feestavonden, tot leuke clinics. De organisatie van Blauw-Wit ’81 bestaat uit een bestuur, een aantal commissies en vrijwilligers. Onze vrijwilligers spelen een centrale rol binnen de club en zorgen voor de praktische uitvoering op vele gebieden.

Inschrijven
Wil je graag meer informatie over onze club of wil je lid worden van onze voetbal club in de buurt van Dongen? Dan ben je bij ons van harte welkom. Als je graag een keer wil komen kijken of meer informatie wil, neem dan contact op via tc@blauwwit81.nl.

Inschrijven voor Blauw-Wit ’81 kan via het inschrijfformulier.