Voetbal De Reeshof

Voetbal De Reeshof

Voetbal De Reeshof
Zoek je een leuke, kleinschalige voetbal club in de buurt van De Reeshof? Blauw-Wit ’81 is een dorpsvereniging voor jeugd en volwassenen in De Moer, De Reeshof, Loon op Zand, Dongen-Vaart, Kaatsheuvel en omstreken.  Naast een goede technische training vinden we sfeer heel belangrijk, we zijn dan ook een club met een gezellige en hechte sfeer. Zowel volwassenen als jeugd kunnen bij ons terecht.

Jeugd
Bij Blauw-Wit ’81 hebben we meerdere enthousiaste teams voor zowel de jeugd als de kleinsten onder ons. Bij de mini’s voetballen kinderen vanaf 4 tot 6 jaar. Om te ontdekken of ze het voetballen leuk vinden en graag lid willen worden, mogen de nieuwe mini’s vier keer gratis meetrainen. Daarna kan er een lidmaatschap aangegaan worden.

Pupillen van 6 tot 12 jaar kunnen 4 trainingen volgen ter kennismaking (net als de senioren), waarna ze de keuze kunnen maken om zich in te schrijven. Na de inschrijving worden ze ingedeeld bij een team. Ook de jeugd vanaf 12 jaar kan bij ons terecht voor voetbal bij De Reeshof in de buurt.

Begeleiding
Elk team heeft 2 vaste begeleiders, die de teams voor, tijdens en na de wedstrijd begeleiden. Ze zijn het aanspreekpunt voor de gang van zaken rondom het voetbal. Daarnaast heeft ieder jeugdteam een coördinator vanuit de technische commissie, die het team volgt en waarbij ze terecht kunnen als er iets speelt. Ook is er een technisch jeugd coördinator die de trainers begeleidt en aanstuurt. Bovendien wordt er elk jaar bij aanvang van het voetbalseizoen een informatieavond georganiseerd voor de ouders van onze jeugdleden.

Blauw wit ’81
Voetbalvereniging Blauw-Wit ’81 werd rond 1925 opgericht. Een tijd lang werd er gevoetbald op weilandjes, waarbij er aansluiting gezocht werd bij bestaande clubs in de regio. Met diverse andere verenigingen in de regio werd er een wilde competitie gespeeld. In de loop der jaren werd het voetbal verplaatst naar ‘echte’ velden en werd er aansluiting gezocht bij de bond, toen nog onder de vlag van Uno Animo uit Loon op Zand. Sinds 1981 is Blauw-Wit ’81 een zelfstandige voetbalvereniging, met zowel seniorenteams als damesteams en jeugdteams.

Gezellige hechte club
Inmiddels is de club uitgegroeid tot een hechte club waar iedereen zich thuis voelt. We hebben meerdere senioren teams, vrouwen teams en junioren teams. Er is weinig verloop van leden. De jeugd kan er op een speelse en sportieve wijze kennis maken met het voetbal.
Naast aandacht voor techniek is er ruimte voor gezelligheid en heerst er een groot gevoel van saamhorigheid. Dat is waar een kleine club groot in kan zijn!

Activiteiten
Binnen de club hebben we verschillende commissies die activiteiten organiseren. Naast voetballen moet er natuurlijk ook ruimte zijn voor gezelligheid. Door de commissies en vrijwilligers worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd, van een pub quiz, jeugdkamp of feestavonden, tot leuke clinics. De organisatie van Blauw-Wit ’81 bestaat uit een bestuur, een aantal commissies en vrijwilligers. Onze vrijwilligers spelen een centrale rol binnen de club en zorgen voor de praktische uitvoering op vele gebieden.

Inschrijven Blauw-Wit ‘81
Wil je je graag inschrijven bij onze voetbal club in regio De Reeshof? Dat kan via het inschrijfformulier. Ook als je graag een keer wil komen kijken of meer informatie wil, ben je van harte welkom. Neem dan contact op via tc@blauwwit81.nl.