Mini’s op toernooi ⚽

Mini’s op toernooi ⚽
16-02-2020 Trudy Verkleij

Het was een spannende dag voor onze mini’s, want ze gingen zaterdag 12 februari voor het eerst op toernooi. En wat is er nou leuker dan je vrije zaterdag op een sportieve, leuke en gezellige manier te beginnen. Dus op naar Goirle! Samen met de teams van SV V.O.A.B., TSV Gudok, VV Trinitas en FC Tilburg werden er 4 leuke en spannende wedstrijdjes gespeeld.
Onder een stralend winterzonnetje was het zowel voor de deelnemers, als voor het publiek genieten geblazen: spannende wedstrijdjes, mooie doelpunten, maar bovenal heel veel plezier. Na afloop van het toernooi was er voor iedereen iets te drinken en een lekker zakje chips.
Het was een super geslaagd toernooi en aan de reacties van de ouders en de kinderen te horen, absoluut voor herhaling vatbaar! Dank aan SV V.O.A.B. voor de gastvrije ontvangst en hopelijk snel tot een volgende keer!
Wil jij ook voetballen en ben je 4 jaar of bijna 4 jaar, dan is er bij Blauw-Wit’81 op zaterdag 21 maart een oefentraining voor Mini’s om 10.30 uur. Je bent van harte Welkom op het sportpark in De Moer!