Keileutige carnavalstraining bij v.v. Blauw-Wit ’81

Keileutige carnavalstraining bij v.v. Blauw-Wit ’81
24-02-2020 Jolanda Rijken

Op woensdag 19 februari jl. hebben we carnaval 2020 letterlijk en figuurlijk afgetrapt met een keileutige jeugdcarnavalstraining.

Een strakke lucht, een heerlijk voetbaltemperatuurtje en uiteraard de feestelijke carnavalsmuziek vormden het decor en de ideale omstandigheden voor een keileuke carnavaleske voetbalavond. En wat zagen de kids er flitsend uit in hun mooie carnavalsoutfits!! Voor de mooiste outfit werd een leuke attentie uitgeloofd en die ging naar Mees van der Heijden, die verkleed als “de Hulk” de coolste voetbalmoves liet zien.

Na een gezellig potje verkleed voetbal was het tijd voor iets lekkers en werd er met z’n allen nog even lekker gehost, gedanst, gezongen en gesprongen. Nadat de laatste polonaise was gelopen en de kids allemaal nog een zakje chips en een snoepzakje hadden gekregen, was het tijd om naar huis te gaan. Ook de oudere jeugd werd niet vergeten, want ook voor hen was er iets lekkers na de training.

Het was weer een super gezellige en geslaagde carnavalstraining bij Blauw-Wit!

Wil jij ook voetballen en ben je 4 jaar of bijna 4 jaar, dan is er op zaterdag 21 maart om 10:30 uur een leuke oefentraining voor mini’s. Je bent van harte welkom op ons sportpark in De Moer!