Sponsorcontracten 1e elftal getekend

Sponsorcontracten 1e elftal getekend
08-02-2020 Berry

Afgelopen zondag 2 februari zijn voor de derby Blauw-Wit ‘1 1 – Berkdijk 1 de sponsorcontracten getekend voor sponsoring van het 1e elftal.

Namens iFource was Ronnie Verboven aanwezig. Dit bedrijf sponsort de presentatieshirts voor de komende 3 jaar. Ronnie kennen we als oud speler van ons 1e elftal. Hij is een paar jaar geleden een eigen bedrijf gestart en we zijn zeer blij dat dit jonge en innovatieve bedrijf zijn naam aan onze club verbind.

Peter Jansen was er namens HAC Jansen. Dit bedrijf sponsort de tenues, trainingspakken en tassen voor de komende 3 jaar. We zijn Peter en zijn bedrijf zeer dankbaar voor de sponsoring van ons 1e elftal.

Ons aandenken hebben beide sponsoren een fotocollage ontvangen voor hun sponsoring.
We willen beide sponsoren nogmaals bedanken.

Op de foto’s tekent namens de sponsorcommissie Tom Lemmens de contracten met beide sponsoren.