Gezellige afsluitdag

Gezellige afsluitdag
26-05-2019 Anton Beerens
In Geen categorie

Op zondag 26 mei jl. vond bij v.v. Blauw-Wit ’81 de jaarlijkse Afsluitdag plaats. Op deze dag wordt het voetbalseizoen traditiegetrouw op een sportieve en gezellige manier met elkaar afgesloten op het sportpark in De Moer.

Vast onderdeel van de Afsluitdag is dat de jeugdspelers een gezellig potje voetballen tegen hun ouders en leiders. Een super leuke activiteit en het werd een hele mooie dag. Tussen 12:30 en 17:00 uur speelden de ouders tegen hun kinderen. Onder een stralende zon was het zowel voor de deelnemers als voor het publiek genieten geblazen: spannende wedstrijdjes, mooie doelpunten, maar bovenal heel veel plezier.

v.v. Blauw-Wit ’81 – v.v. Chaam
Om 14:30 uur trad de selectie van Heren 1 aan tegen het eerste elftal van v.v. Chaam. Het was de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en daarom werden de heren bij hun opkomst op het veld vergezeld door een selectie van de jeugdspelers; een echte line-up dus! De jeugdspelers vonden het super spannend en onder luid applaus van het in groten getale aanwezige publiek betraden zij aan de hand van de spelers het hoofdveld. Een mooie wedstrijd volgde; Blauw-Wit won verdiend met 3-1 en mag zich nu gaan opmaken voor de nacompetitie. Daarin zal voor een plek in de derde klasse worden gestreden.

“Koen Loonen Wisseltrofee”
Voor JO9 jeugdspeler Stef Merkx uit Dongen werd het een weekend om nooit te vergeten. Op zaterdag werd hij met zijn team kampioen en de dag erna mocht hij de “Koen Loonen Wisseltrofee” in ontvangst nemen. De trofee werd uitgereikt door Silvie Jansen, die hem vorig jaar uit handen van de naamgever, Koen Loonen, mocht ontvangen. Stef verdient de trofee omdat hij super fanatiek is en dit jaar een enorme groei heeft doorgemaakt. Hopelijk zien we hem over een aantal jaren schitteren in het eerste elftal van Blauw-Wit. Onder luid applaus van het publiek nam Stef, zichtbaar verrast en met een lach van oor tot oor, de mooie aanmoedigingsprijs in ontvangst.

Na afloop van alle wedstrijden stonden de drankjes koud en werd het mooie seizoen gezellig met elkaar afgesloten. De vereniging kijkt terug op een geslaagde Afsluitdag en wenst alle teams een hele fijne vakantie!

Kijk voor alle foto’s op het fotoalbum