JO9 kampioen!

JO9 kampioen!
25-05-2019 Berry
In Geen categorie

Officieel houdt de KNVB geen standen bij, maar niets is zo leuk als je 8 jaar bent en je wint bijna alles om dan toch tot kampioen gekroond te worden. Vandaag na de winst met 1-4 bij NEO’25, was de JO9 echt de ongeslagen kampioen. Reden voor Blauw-Wit’81 om een feestje te organiseren voor deze kinderen.

Stijn, Timo, Stijn, Mels, Kacper, Stef, Luuk en Nick, van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap!

In de kantine van Blauw-Wit’81 in het bijzijn van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s werd de JO9 gehuldigd en kregen ze allemaal een medaille. Ook trainer Pim Verboven en Colinda Thielen kreeg een medaille. Leiders Bas Bogaarts en Marco Vromans kregen naast een medaille ook nog een presentje van de club en van de kinderen. De ouders hadden gezorgd dat iedereen een T-shirt had als aandenken aan deze dag. Na een heerlijke feestmaaltijd met friet en frikandellen gingen de kinderen nog een rondje maken in de kar door De Moer en Dongen Vaart, waar de kinderen wonen.

Wij bedanken alle vrijwilligers die iets voor dit team gedaan hebben!

Fotoalbum

 

De kampioenen JO9 van Blauw-Wit’81!

JO9 samen met broertjes en zusjes op de kar!