26e Hemelvaarttoernooi bij Blauw-Wit’81 zeer geslaagd!

26e Hemelvaarttoernooi bij Blauw-Wit’81 zeer geslaagd!
29-05-2022 Trudy Verkleij

Na drie jaar een mooi Minivoetbaltoernooi op 26-05-2022

Afgelopen donderdag 26-05-2022 was bij Blauw-Wit’81 het jaarlijks mini voetbaltoernooi voor senioren. Het was 3 jaar geleden dat we dit toernooi hadden georganiseerd.
Spelers, organisatie en vrijwilligers, iedereen had er veel zin in!
Het weekend ervoor leek het weer nog een spelbreker te worden, maar niets is zo veranderlijk als het weer en voor het toernooi in positieve zin, het was een prachtige dag!
Fijn voetbal weer, niet te warm en niet te koud en geen regen.
Dit jaar waren er 24 heren- en 12 damesteams en ook 3 veteranenteams! In de middag kwam er ook veel publiek kijken naar de verrichtingen van de 39 gelegenheidsteams.
Het was weer een leuke dag met veel strijd, plezier en gezelligheid. Er werd fanatiek gestreden om elke bal. Iedereen genoot van deze leuk dag.
De winnaars bij de dames waren “Blauw-wit dames zondag zoekt nieuwe speelsters!!” die in een spannende wedstrijd wonnen van de Trekvogels, die als 2e eindigde. De derde plaats was voor de Dorstige Hertjes.
Bij de Heren was net als 3 jaar geleden Real de Moer Legends ***, de winnaar. Zij wonnen dit jaar in de finale van Error 404: Teamname not found. Als derde bij de heren eindigde TADD 7.
Bij de veteranen(40+) teams waren Berndijk Veteranen de winnaar. Ook voor de Fairplay prijs werd gestreden. Deze keer was dat het damesteam: Hoe meer zielen, hoe minder ik hoef te rennen.
Ook dit jaar was er een prijs te winnen voor de leukste teamfoto. Deze werd gewonnen door Vollebak Ambiance. Het resultaat waren leuke foto’s, in de sfeer van deze dag.
Na de prijsuitreiking ging het feest los met DJ Willem de Wijs die tot 22.00 uur iedereen met zijn muziek vermaakte. Dank aan de extra sponsoren, CHR. Vermeer Transport B.V, Auction Logistics uit Tilburg en Vermeer Sierbestrating Loon op Zand. Ook veel dank aan de organisatie, scheidsrechters, kantinepersoneel, EHBO, fotograaf en alle andere vrijwilligers en bezoekers van Blauw-Wit’81, want mede dankzij hun was het na 3 jaar weer een mooie, leuke en sportieve Hemelvaartsdag.