Webinar Veilig Sportklimaat

Webinar Veilig Sportklimaat
30-05-2021 Trudy Verkleij

Op donderdag 27 mei jl. heeft v.v. Blauw-Wit ’81, samen met diverse andere sportverenigingen, deelgenomen aan een webinar over een veilig sportklimaat. Het webinar werd georganiseerd door de gemeente Loon op Zand.
Sporten in een veilige omgeving zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn. Ongewenst of niet integer gedrag past niet binnen de sport, en daarmee ook niet binnen het voetbal.
Tijdens het webinar bleek dat Blauw-Wit ’81 al redelijk ver is in het regelen van een veilig sportklimaat voor de spelers van onze club.

Vertrouwenspersonen
Zo wordt bij onze club al gewerkt met vertrouwenspersonen. Als er sprake is van grensoverschrijdend gedrag, dan kun je terecht bij onze vertrouwenspersonen Jaceline Claassen en Trudy Verkleij. Hun contactgegevens staan op onze website bij Contact.

Gedragscode en VOG
Ook wordt er al gewerkt met een gedragscode en een verklaring omtrent het gedrag (VOG) voor al het kader van de club. Op onze website kun je deze documenten vinden bij Reglementen: Gedragscode en VOG – Gedragsregels seksuele intimidatie

Meer informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie over dit onderwerp, neem dan contact op met onze contactpersoon Trudy Verkleij, telefoonnummer: 06-10779672.