Kampioenen, olé, olé!

Kampioenen, olé, olé!
04-03-2023 Trudy Verkleij

Vandaag om 09:30 uur stond voor onze JO10 de laatste wedstrijd in de derde fase van de voorjaarscompetitie op het programma, uit tegen Be-Ready in Hank. Een pittige tegenstander, die tot vandaag nog geen wedstrijd had verloren. Maar ook door onze JO10 werden tot dusver alle wedstrijden gewonnen en dus was het kampioenschap voor de JO10 binnen handbereik.
Maar er moest nog wel gevoetbald worden. En hoe!! Onze kanjers wisten ook hun laatste wedstrijd op grandioze wijze met 0-7 te winnen. Daarmee zijn zij echt de onbetwiste kampioen van de derde fase van de voorjaarscompetitie geworden. Een super prestatie van dit jonge en hechte team!

James, Taro, Mees, Lenn, Bram, Sarah, Mats, Sander, Stijn en Bram, super goed gedaan kanjers en van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap! ⚽️ ? ?

En ook al worden uitslagen en standen bij de JO10 officieel niet bijgehouden; wij laten deze prestatie uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Dus werd de afgelopen dagen een kampioensfeestje voorbereid! ????
Na de viering op het veld met de nodige blauw-witte rookfakkels werd de JO10 in de kantine van Blauw-Wit ’81 in het bijzijn van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en supporters feestelijk gehuldigd. Voor alle spelers, de trainers Pim Verboven, Marco van Beek, Jan Bakermans, Leo Laurijsen en teamleider Jolanda Rijken waren er de felicitaties en mooie woorden van technisch jeugdcoördinator Marco van Zuijlen. Ook bedankte hij alle ouders en vrijwilligers die er elke week weer voor zorgen dat onze kanjers met plezier het veld op gaan om mooie wedstrijden te spelen. Super!! ??

Alle spelers, trainers en teamleider kregen als aandenken een mooie medaille om dit bijzondere moment te vieren. En natuurlijk werd er met zijn allen gefeest in de polonaise tijdens het afspelen van het clublied. Als afsluiting was er nog een heerlijk feestmaal met frietjes en frikandellen ? Kortom, een geweldige huldiging voor onze kampioenen! ?
Spelers, trainers en leiding, super goed gedaan en nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie dik verdiende kampioenschap!! ?