Geslaagde voetbaldag! KERSTZAALVOETBALTOERNOOI 2022

Geslaagde voetbaldag! KERSTZAALVOETBALTOERNOOI 2022
02-01-2023 Berry

Wat een topdag vandaag voor al die jeugdspelers tijdens het jaarlijkse KERSTZAALVOETBALTOERNOOI van v.v. Blauw-Wit ’81. Want hoe leuk is het om in de kerstvakantie even lekker te kunnen voetballen met je team-, club-, buurt- en klasgenoten. Iedereen was welkom en het was dan ook erg leuk om vandaag zo veel nieuwe kids te zien in sporthal De Werft in Kaatsheuvel. De animo voor het Kerstzaalvoetbaltoernooi was buitengewoon groot, want er waren in totaal maar liefst ruim 160 deelnemers in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar aanwezig.

Het toernooi stond onder leiding van onze eigen senioren heren en samen met alle deelnemers maakten zij er een geweldige voetbaldag van.

Verdeeld over de dag kwamen alle teams/leeftijden in actie. Er was een leuk programma bedacht met leuke spelvormen, een spannend mini toernooi en uiteraard mocht ook een partijtje tegen de leiders niet ontbreken.

Het was zowel voor de deelnemers als voor de begeleiders en het publiek genieten geblazen: spannende wedstrijdjes, mooie doelpunten en bovenal heel veel spelplezier! ?

 

Dank aan iedereen die aan deze dag een bijdrage heeft geleverd en in het bijzonder aan de organisatie en de begeleiders! Super bedankt mannen!! ???

 

Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde voetbaldag! Hopelijk zien we elkaar snel weer op of langs onze velden om een wedstrijd te spelen dan wel om onze teams aan te moedigen!

Fijne jaarwisseling allemaal ? en graag tot ziens in 2023! ? ⚽️ ?