Thomas Administratie sponsort truien dames zaterdag 1 Blauw Wit

Thomas Administratie sponsort truien dames zaterdag 1 Blauw Wit
22-12-2022 Trudy Verkleij

Dit seizoen hebben de Vrouwen Zaterdag 1 een nieuwe sponsor! Niemand minder dan Thomas Administratie. Thomas Nelissen is geen onbekende van het team, hij draait zijn hand namelijk niet om voor een wedstrijd fluiten bij de dames. Na een feestje bij Blauw Wit waar Thomas bij aanwezig was en na een goed gesprek, wilde Thomas Administratie stond zijn besluit vast. Het damesteam had nog geen dikke truien om aan te doen naar de wedstrijden. In deze koude tijd wilde Thomas daar verandering in brengen. Hij sponsorde voor alle voetbalsters uit het team en de staff een mooie blauwe wintertrui, inclusief logo van het team! De trui is inmiddels al goed gebruikt voor de koude wedstrijden die voor de winterstop werden gespeeld.

Vrouwen Zaterdag 1 dankt Thomas Administratie voor dit fijne en warme geschenk!