JO13: KAMPIOENEN!!!

JO13: KAMPIOENEN!!!
17-12-2022 Trudy Verkleij

Na zes speeldagen waren er twee teams met 16 punten, op doelsaldo stond Blauw-Wit bovenaan, maar niets was nog zeker. Alle ingrediënten waren dus aanwezig voor een spannende competitie-ontknoping. En spannend werd het… eerst werden alle trainingen afgelast, toen werd de wedstrijd van concurrent DESK afgelast, maar onze wedstrijd zou gewoon doorgaan. Wij gingen ‘in stijl’ met een mooie overwinning de titel binnenhalen. Om kwart voor 9, de helft van het team had zich al verzameld op de parkeerplaats van Blauw-Wit, kwam het nieuws dat onze wedstrijd ook afgelast werd. We hoefden de auto’s niet meer in om naar Goirle te rijden, maar konden elkaar al meteen feliciteren met het kampioenschap. Na diverse appjes van ontlading, lichte teleurstelling (over de manier waarop) en vooral veel blijdschap is iedereen naar huis vertrokken en om 12:00 uur was iedereen weer in de kantine voor de huldiging van de JO13 en het kampioensfeest!
In de kantine hebben de kids en de teamleiding gefeest op het clublied, was er voor ieder kind een medaille en een mooi kampioensshirt met de naam achterop. Trots zijn ze op de foto gegaan met de enige, echte KNVB kampioensschaal en daarna hebben ze genoten van snacks en tafelfriet. Uiteraard mag heel De Moer weten dat Blauw-Wit weer een kampioensteam heeft, dus hebben de kids en de trainers ervoor gezorgd dat iedereen hen gehoord heeft tijdens het rondje op de kar van Pukkemuk. Uiteindelijk is het team uitgestapt aan de Vaartweg om door te feesten in ‘partycentrum’ Merkx.
Britt, Fleur, Jesse, Job, Joep, Luna, Luuk, Merle, Mika, Mirte, Stef, Stijn, Ties, Timo en Xander: jullie zijn toppers! In de korte tijd dat jullie nu samenspelen zijn jullie onder leiding van Sil, Jules en Rick een echt team geworden. We hebben genoten van jullie inzet en prestaties. We verheugen ons al op het volgende kampioensfeestje….