Dames zondag zoeken versterking!

Dames zondag zoeken versterking!
07-11-2022 Anton Beerens

๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ธ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—น๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐——๐—ฒ ๐— ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป!! ๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ? ๐—ž๐—ผ๐—บ ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ป!!

Voor ons zondag team Dames 1 zijn we op zoek naar nieuwe speelsters en een keepster die ons fanatieke en super gezellige team willen komen versterken.

Wij bieden jou:

– een lekkere fanatieke pot voetbal in de derde klasse op zondag;

– een hecht team;

– veel gezelligheid in de derde helft;

– leuke teamuitjes en feestjes!

Zien hoe leuk het is om bij ons te voetballen? ๐Ÿ˜ƒ Klik op onderstaande plaatje! ๐Ÿ‘‡

Kom onze dames versterken

Vind jij het leuk om te voetballen en wil jij bij een club spelen waar plezier en prestatie hand in hand gaan; meld je dan bij ons aan via tc@blauwwit81.nl en kom gezellig een keertje mee trainen. We trainen op dinsdag en donderdag van 20:00 tot 21:30 uur. Hopelijk tot gauw!

Je kunt ons ook al enorm helpen door dit bericht te delen! Dank je wel!!