Week van de scheidsrechter! SCHEIDSRECHTERS BEDANKT!!

Week van de scheidsrechter! SCHEIDSRECHTERS BEDANKT!!
03-10-2022 Anton Beerens
Zaterdag 1 oktober is de ‘Week van de Scheidsrechter’ gestart. Tot 9 oktober is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters weer de eer geven die hen toekomt. Immers, zonder scheids, geen wedstrijd!
De โ€˜Week van de Scheidsrechterโ€™ is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Daarom bij deze dan ook dit bericht als waardering voor al onze scheidsrechters die wekelijks onze wedstrijden fluiten.
SCHEIDSRECHTERS BEDANKT!!
Ook bij onze club is het niet altijd vanzelfsprekend dat er voldoende scheidsrechters en spelbegeleiders zijn om wedstrijden te fluiten en te begeleiden.
Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat we dit seizoen maar liefst vijf jeugdleden bereid hebben gevonden om deel te nemen aan de cursus spelbegeleider/pupillenscheidsrechter van de KNVB. Super jongens en meiden! ?
Ook hebben drie jeugdleden en een ouder zich aangemeld voor de cursus vereniging scheidsrechter. Hartstikke goed dat jullie dit gaan doen! Wij wensen jullie allemaal heel veel succes bij jullie opleiding, die binnenkort begint.
Heb jij ook interesse om de club te helpen en wedstrijden te fluiten of te begeleiden? Meld je dan aan via tc@blauwwit81.nl
Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en de tekst '#SCHEIDS BEDANKT ZONDER JULLIE, GEEN WEDSTRIJDEN! WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER VAN 1TOT EN MET OKTOBER 2022 ARAG'