GEZELLIGE JUBILEUMRECEPTIE MOOIE AFSLUITING VAN FANTASTISCH JUBILEUMWEEKEND

GEZELLIGE JUBILEUMRECEPTIE MOOIE AFSLUITING VAN FANTASTISCH JUBILEUMWEEKEND
22-06-2022 Anton Beerens
Na het jeugdprogramma van vrijdag en zaterdag en het knalfeest van gisteravond, stond vandaag de receptie en de jubileumwedstrijd op het programma.
Na een woord van welkom door onze voorzitter Peter Jansen, was wethouder Suzan Mandemakers in haar speech vol lof over onze mooie vereniging en had zij namens de gemeente een mooie oorkonde meegenomen voor de 20 Blauw-Wit leden, die al vanaf de oprichting lid zijn van onze club. Een attent gebaar voor deze leden van het eerste uur, waarvoor nogmaals hartelijk dank!
Ook KNVB afgevaardigde Martien Elshout had louter lovende woorden voor onze vereniging, die hij in het land vaak als voorbeeld gebruikt voor hoe mooi en goed het bij een kleine club geregeld kan zijn. Martien had namens de KNVB nog een leuke attentie meegenomen; een speciaal whiteboard dat straks een mooie plek in onze gerenoveerde bestuurskamer zal krijgen.
Als laatste was het woord aan mede-oprichter van Blauw-Wit ’81, Jos van den Hoven. Zoals alleen hij dat kan, blikte Jos terug op 40 jaar Blauw-Wit en met een kwinkslag legde hij nog eens fijntjes uit dat je als kleine dorpsclub soms ook een beetje eigenwijs moet zijn om dingen (bij de gemeente ?) voor mekaar te krijgen. Wethouder Mandemakers kon er hartelijk om lachen en daarmee werd het officiΓ«le deel van de receptie afgerond.
De jubileumwedstrijd die volgde was een ware lust voor het oog. Oud Blauw-Wit heren nam het op tegen de oud Blauw-Wit dames. Een mooi weerzien van vele oud gedienden die de afgelopen 40 jaar bij onze club hebben gespeeld. Het fanatisme droop ervan af en ook al viel de regen zo af en toe met bakken uit de lucht, het spelplezier was er niet minder om en het was een vermakelijk schouwspel dat uiteindelijk nipt door de heren werd gewonnen.
Nadat iedereen zich had opgefrist, werd er in een bomvolle kantine onder het genot van een hapje en een drankje en met lekkere muziek van onze DJ Ruud van Gerven nog gezellig nageborreld.
Wij kijken terug op een FANTASTISCH jubileumweekend!! Leden, oud leden, vrijwilligers en sponsoren, onwijs gaaf om dit feestje eindelijk met jullie te kunnen vieren. Het was het wachten meer dan waard!
Wij sluiten af met een dik compliment en woord van dank aan alle vrijwilligers die met z’n allen hieraan een bijdrage hebben geleverd! ??
DANK JULLIE WEL!! ??
May be an image of 8 people, people standing and indoor
May be an image of 4 people, people standing and text that says "BLAUW-WIT WIT 8/ 1981 2021 V.V. αž”αžΌ MOER DE 40 jaar"
May be an image of 8 people, people standing and indoor
May be an image of 2 people and people standing
No photo description available.
May be an image of 7 people, people standing and indoor
May be an image of 2 people, people standing and outdoors
May be an image of 1 person
May be an image of 7 people, people standing and indoor