Thijs Verboven ontvangt Koen Loonen Wisseltrofee

Thijs Verboven ontvangt Koen Loonen Wisseltrofee
30-05-2022 Anton Beerens

Wat een mooi en bijzonder moment voor onze JO13 jeugdspeler Thijs Verboven. Zojuist mocht hij tijdens de Afsluitdag de “Koen Loonen Wisseltrofee” in ontvangst nemen. De trofee werd uitgereikt door zijn beste maatje en teamgenoot Stef Merkx, die de trofee in 2019 zelf mocht ontvangen.

De bijzondere trofee werd in 2018 voor het eerst uitgereikt door de naamgever, wijlen Koen Loonen.

Als er iemand deze trofee dit seizoen verdient, is het Thijs. Wat een strijd heeft hij de afgelopen twee jaar geleverd, niet op het veld, maar tegen een verschrikkelijke ziekte. In de manier waarop hij deze strijd is aangegaan en de manier waarop hij er mee om kon gaan, heeft hij ware strijdlust, doorzettingsvermogen en ultieme positiviteit laten zien. Daarmee is hij een voorbeeld voor ons allemaal en kan deze speciale trofee op geen mooiere plek terecht komen als bij hem.

Onder luid applaus van het publiek en van zijn teamgenoten nam Thijs, zichtbaar verrast en met een lach van oor tot oor, de mooie aanmoedigingsprijs in ontvangst.
Hopelijk zien we Thijs over een aantal jaren schitteren in ons eerste elftal. Proficiat Thijs met deze mooie trofee en heel veel succes, samen met jouw team, in het nieuwe seizoen!?

#respect #strijder #samensterk #blauwwit81