Ruim 15 jaar leidster bij de jeugdteams van Blauw-Wit’81!

Ruim 15 jaar leidster bij de jeugdteams van Blauw-Wit’81!
29-05-2022 Trudy Verkleij

Bij elk jeugdteam, zijn er ouders die vrijwilliger zijn en leider zijn bij een team. Dit is van wezenlijk belang voor de jeugdteams en de club. Gelukkig zijn er bij Blauw-Wit’81 bij elk jeugdteam leiders en leidsters aanwezig.
Omdat haar jongste zoon naar de senioren gaat volgend seizoen, was het afgelopen zaterdag de laatste keer dat de leidster van de JO19, Jaceline Claassen, met het team meeging.
Oermoeder onder de leidsters, is al ruim 15 jaar leidster, vanaf het moment dat haar oudste zoon ging voetballen. Zaterdag na de laatste thuiswedstrijd van haar jongste zoon, is Jaceline Claassen hiervoor in de bloemetjes gezet. Veel dank hiervoor!

Technische Commissie
VV Blauw-Wit’81