Grote Clubactie was nog nooit zo succesvol!

Grote Clubactie was nog nooit zo succesvol!
04-12-2021 Berry
De Grote Clubactie was nog nooit zo succesvol als dit jaar!
Met de verkoop van meer loten dan ooit tevoren hebben we met z’n allen een recordbedrag van ruim โ‚ฌ 4.000,00 opgehaald!! ?
Een GIGANTISCH mooi bedrag voor onze club en daar zijn we uiteraard enorm blij mee en ongelooflijk trots op, want 80% van dit bedrag gaat naar onze club en 20% naar het goede doel.
Met de opbrengst van de actie kunnen wij het komende seizoen weer heel veel leuke activiteiten voor onze jeugd organiseren!
BESTE LOTENVERKOPERS
Zoals ieder jaar hebben we de drie beste lotenverkopers: Bas de Leeuw, Yfke Rijken en Mels Emmen in het zonnetje gezet ? Onder luid applaus ??? van alle aanwezigen kregen zij vanochtend in de kantine, voorafgaand aan hun met 2-1 van VOAB gewonnen wedstrijd, een leuke cadeaubon ? uitgereikt.
Het team van deze drie kanjers, de ????, verkocht dit jaar veruit de meeste loten. Zij mochten daarom ook een mooie teamprijs in ontvangst nemen en gaan met z’n allen gezellig naar de bioscoop. En de spelers waarvan de teamprijs de afgelopen keren vanwege corona niet door kon gaan, mogen dan ook gezellig allemaal mee ?
DANK, DANK, DANK
Heel veel dank aan alle jeugdspelers die zo hard hun best hebben gedaan. En natuurlijk ook een heel dik compliment voor al die senioren- en jeugdteams, Autobedrijf Scheerders, Maton Groep en Kwekerij van Son & Koot, die samen maar liefst 14 Superloten hebben gekocht! GEWELDIG!! ? Ook alle lotenkopers, ontzettend bedankt voor jullie steun! ?
Waar een kleine club groot in kan zijn. Jullie bewijzen het! Want ook in deze lastige coronatijd doen we ’t met z’n allen en samen hebben we ook dit jaar toch maar even een top resultaat bereikt! Vrijwilligers, lotenverkopers รฉn lotenkopers: jullie inzet is goud waard!
Dank jullie wel!! ??
TREKKINGSUITSLAG
En wie weet ben jij wel degene die met jouw lot een van de fantastische prijzen gaat winnen, waaronder hele mooie geldprijzen ? een auto ? een minicruise ? en tal van cadeaubonnen. Op 9 december 2021 worden de winnende lotnummers bekend gemaakt. Vanaf die dag kun je via https://clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/ ? checken of je een prijs hebt gewonnen.

Wij hopen uiteraard van harte dat onze lotenkopers een mooie prijs in de wacht gaan slepen! ?

Sportieve groet, Jeugdcommissie v.v. Blauw-Wit โ€˜81