JO10 viert kampioensfeest!

JO10 viert kampioensfeest!
11-12-2021 Trudy Verkleij

Vandaag een spannende dag voor de JO10. Tot nu toe alle wedstrijden gewonnen, ondanks dat er voor de jonge teams geen stand wordt bijgehouden is het wel goed gebruik bij Blauw-Wit ’81 dat als alle wedstrijden worden gewonnen er een huldigingsmoment is met medaille, rondrit en tafelfriet ! De boys zijn er dan ook zeer op gebrand om deze laatste wedstrijd te gaan winnen!! Vooral toen ze hoorden dat iemand iets met “rookbommen” had geregeld ! De spirit in de wedstrijd zat er in en al voor het eerste rustmoment had Tijn de hattrick al te pakken!! De gehele wedstrijd werd door Blauw-Wit gedomineerd met een eindstand van 21-1, bijna iedereen had wel minstens 1x gescoord, klasse boys . Tijd voor een feestje dus en de eerste rookbommen werden op het veld al afgestoken. Na de mooie woorden van onze Marco van de TC kregen we een mooie medaille en mochten we in de polonaise op ons clublied! Het feestteam had voor alle kids een kampioensshirt geregeld en ook de trainers Keano en Geert werden nog in het zonnetje gezet! Het officiële gedeelte zat er op, maar het kampioensfeestje is niet compleet zonder de kampioensrit mede mogelijk gemaakt door #Pukkemuk! Iedereen die thuis was in De Moer en Dongen-Vaart heeft hiervan mee kunnen genieten. Muziek, chips en drinken, we waren van alle gemakken voorzien tijdens onze rit. We werden volop toegejuicht onderweg, samen met de rookbommen van Keano en Geert en onze hooligans onderweg is het een onvergetelijke rit geworden die de kids niet snel zullen vergeten! Iedereen die hier aan bij heeft gedragen, super bedankt! Na afloop werden we door Blauw-Wit nog getrakteerd op tafelfriet en frikandellen, dat was smullen . Als toetje hadden we nog een suikerspin, het was een groot feest!