Ramon Kemmeren “De Beste Materiaalman van Brabant”!

Ramon Kemmeren “De Beste Materiaalman van Brabant”!
24-09-2021 Anton Beerens
Onze eigen Ramon Kemmeren werd vanochtend vroeg live in de uitzending van Omroep Brabant uitgeroepen tot
“De Beste Materiaalman van Brabant”!Β  Op zijn werk in Kaatsheuvel werd onze nietsvermoedende Ramon compleet overvallen door de crew van Omroep Brabant en een delegatie van zijn dames.
Β 
Ramon is al 15 jaar de steun en toeverlaat van Dames 1 en dat was voor onze dames meer dan genoeg reden om hem voor de dragen voor deze titel. Hieronder leggen de dames in hun nominatie zelf nog eens haarfijn uit waarom de titel naar Ramon moet gaan:
Β 
“De dames van Blauw-Wit ’81 willen onze materiaalman/vlagger/assistent trainer graag opgeven voor Beste Materiaalman van Brabant! Ramon Kemmeren (ramonypony) is 29 jaar en zit al bijna 15 jaar bij ons team!
Β 
Ramon doet ongelooflijk veel voor de club! Op dinsdag en donderdag is hij assistent trainer bij zowel dames 1 als dames 2. Hij zet de pionnetjes weg, schiet de keeper in en let op of er niet wordt vals gespeeld bij de spelletjes! Na de training komt het belangrijkste, de materialen! Alles moet terug in de hokken en nageteld worden, telt hij een bal te weinig? Dan gaat heel het team zoeken, eerder wordt er niet gedronken in de kantine.
Β 
Daarnaast houdt hij de materialen van andere teams ook in de gaten! Als de heren 1 een bal kwijt zijn, gaat hij ze zoeken, als deze gevonden is koopt hij de bal af bij de trainer van Heren 1 voor een flesje Sourz voor zijn dames.
Β 
Ramon heeft alle sleutels van alle hokken en kleedkamers dus wordt regelmatig op een zaterdag of zondag gebeld om alles open te gooien!
Β 
Op zondagochtend gaat hij met Dames 1 mee en zorgt dat alle materialen aanwezig zijn, de ballen, muziek box, drinkflessen, waterzak, verzorgingstas etc. Ramon zorgt dat het er is! Daarnaast vlagt hij elke wedstrijd en als heren 1 geen vlagger heeft, wordt hij daar ook voor opgetrommeld!
Β 
Kortom Ramon heeft het heel druk bij Blauw-Wit’81! Omdat hij bijna op de club leeft, is hij ook nog vrijgezel. Wat zouden wij het leuk vinden als Ramon een vriendin zou krijgen, misschien iemand die deze passie ook deelt (wij willen hem natuurlijk niet kwijt op de club).”
Β 
Mooie en terechte woorden van onze dames en dat vonden ze bij Omroep Brabant ook! Uit alle aanmeldingen die Omroep Brabant de afgelopen periode binnen kreeg, is onze Ramon als winnaar uit de bus gekomen ? En laten we eerlijk zijn, Ramon heeft de titel “De Beste Materiaalman van Brabant” meer dan verdiend!? En zo’n mooie titel verdient natuurlijk een dikke vette like.
Proficiat Ramon!!

 

Geluidsfragment omroep Brabant – uitreiking Beste materiaalman 2021.