NATIONALE VOETBALDAG: TOPDAG BIJ V.V. BLAUW-WIT ’81!

NATIONALE VOETBALDAG: TOPDAG BIJ V.V. BLAUW-WIT ’81!
13-06-2021 Anton Beerens

Wat was het een topdag vandaag!! En wat hebben we ervan genoten om onze complete jeugdafdeling, inclusief vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes en buurtgenootjes vandaag op ons sportpark bij elkaar te zien. Wat hebben we dit gemist!
Vanaf 10:00 uur vanochtend stond de dag in het teken van sport, spel en gezelligheid. Er was een super leuk programma voor onze jeugd met een aantal leuke (voetbal)spellen, voetbaldarts Γ©n een stormbaan. Uiteraard werd er ook een lekker partijtje gespeeld en was er voor iedereen genoeg lekkers te eten en te drinken.
Onder de stralende zonΒ  was het zowel voor de deelnemers als voor de begeleiders genieten geblazen: leuke spellen, mooie wedstrijdjes, strakke penalty’s en bovenal heel veel plezier!
Voor de spelers van de twee JO19 elftallen stond, nadat een aantal van hen zich aan de stormbaan en het dartvoetbal had gewaagd, ook een leuk partijtje ⚽️ op het programma. Super om de strijdlust en het spelplezier te zien en geweldig om daarna weer gezellig met elkaar op ’t terras wat te kunnen drinken.
Kortom, wij kijken terug op een super geslaagde dag en wij bedanken alle trainers, leiders, vrijwilligers en sponsors, die met z’n allen een bijdrage aan deze top dag hebben geleverd!
Dank jullie wel!!
Sportieve groet,
Jeugdcommissie v.v. Blauw-Wit ’81
#denvd #knvb #oranjefonds #blauwwit81

LEKKERE GEZONDE SNACKS!
Sporten en bewegen maakt hongerig! Wij genieten vandaag van heerlijke gezonde snacks.
Dank je wel Spar Dongen voor het beschikbaar stellen van het heerlijke fruit!Β  We hebben er van genoten!!
#denvd #gezondesnacks #SparDongen #trouwesponsor