Laatste jeugdtrainingen voor zomerstop gezellig afgesloten!

Laatste jeugdtrainingen voor zomerstop gezellig afgesloten!
06-07-2020 Jolanda Rijken

Woensdag 1 juli en donderdag 2 juli jl. stonden voor onze jeugdteams de laatste trainingen van dit rare en bizarre seizoen op het programma. Geen moeilijke oefeningen deze keer, maar wel leuke spelvormen en wedstrijdjes. Het was aangenaam warm en daarom was er na afloop voor alle spelers, trainers en leiders een lekker koud ijsje. Daarmee werden de laatste trainingen van dit seizoen op een leuke en gezellige manier met elkaar afgesloten. Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie en zien jullie graag in het nieuwe seizoen weer terug!

 

Ook voetballen bij v.v. Blauw-Wit ’81?

Blauw-Wit ’81 heeft in alle jeugdteams nog plaats voor nieuwe leden. Dus vind je het leuk om te voetballen bij een sportieve en gezellige vereniging, meld je dan aan via onze website www.blauwwit81.nl of kom eens vrijblijvend naar een van onze trainingen. De trainingen worden in de week van 24 augustus weer opgestart. Graag tot dan!