Wethouder bij eerste training jongste jeugd Blauw-Wit’81!

Wethouder bij eerste training jongste jeugd Blauw-Wit’81!
30-04-2020 Trudy Verkleij

Vorige week op 21 april 2020 kwam het eerste verlossende woord van het kabinet; de jeugd mag vanaf 29 april 2020 weer gaan sporten! Wel met een bepaald protocol, maar toch heerlijk naar buiten. Om dit ook voor Blauw-Wit’81 mogelijk maken, zijn het bestuur en de Technische Commissie direct aan de slag gegaan om alles conform protocol te regelen.
Resultaat was dat de eerste trainingen op woensdagavond weer doorgang konden vinden. Omdat er bij de trainingen ook broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee mogen komen, waren er tegen de 30 kinderen!
Om 18.30 uur werd de aftrap gedaan door wethouder Frank van Wel, die ook voor de kinderen een kadootje mee bracht.
De kinderen waren door het dolle heen, van mini tot en met JO10, allemaal hebben ze heerlijk getraind!
Dank aan de trainers en vrijwilligers die weer beschikbaar waren en alle ouders en kinderen die zich aan de protocollen hebben gehouden.
Vind je het leuk om te voetballen bij een leuke gezellige vereniging waar iedereen voor zijn plezier komt, maar waar ook het technische voetbal goed begeleid wordt, meldt je dan aan bij tc@blauwwit’81.nl, dan kun je een keer naar een training komen.

Foto album