Blauw-Wit-Winterstop-Jeugdbingo!

Blauw-Wit-Winterstop-Jeugdbingo!
20-01-2020 Jolanda Rijken

Winterstop saai? Echt niet! Zeker niet bij Blauw-Wit, want op woensdag 8 januari jl. stond weer de enige echte Blauw-Wit-Winterstop-Jeugdbingo op het programma. In een bomvolle kantine waren 45 kids van de mini’s t/m de JO14 van de partij om gezellig een paar rondjes mee te bingoën. Vol enthousiasme en strijdlust kwamen de deelnemers de kantine binnen. Vanaf het moment dat de eerste bingobal rolde, zat de stemming er goed in en de ene na de andere “BINGO!!” galmde door de kantine.

Kacper, Meke,  Daan, Rens, Bart, Stijn en Lotte gingen er uiteindelijk met de felbegeerde hoofdprijzen vandoor! Gefeliciteerd allemaal!! Uiteraard ook alle andere prijswinnaars, gefeliciteerd met jullie mooie prijzen. En er ging niemand met lege handen naar huis, want voor alle deelnemers was er aan het einde van de avond een leuke attentie.
Jongens en meiden, het was weer een top avondje!! Heel veel dank aan alle deelnemers, ouders, begeleiders en onze sponsors! Wij hebben genoten en jullie hopelijk ook!
Wij wensen alle jeugdspelers heel veel succes tijdens de tweede seizoenshelft en zien jullie graag weer bij een van onze andere jeugdactiviteiten.


Sportieve groet,
Jeugdcommissie v.v. Blauw-Wit ’81