27e Hemelvaarttoernooi bij Blauw-Wit’81 weer zeer geslaagd!

27e Hemelvaarttoernooi bij Blauw-Wit’81 weer zeer geslaagd!
19-05-2023 Trudy Verkleij

Een mooi Minivoetbaltoernooi op 18-05-2023

Afgelopen donderdag 18-05-2022 was bij Blauw-Wit’81 het jaarlijks mini voetbaltoernooi voor senioren. Het was een prachtige voetbaldag. Niet te warm en toch scheen heerlijk de zon.
Spelers, organisatie en vrijwilligers, iedereen had er veel zin in!
Dit jaar waren er 24 heren- en 10 damesteams. Er ook veel publiek kijken naar de verrichtingen van de 34 gelegenheidsteams.
Het was weer een leuke dag met veel strijd, plezier en gezelligheid. Er werd fanatiek gestreden om elke bal. Iedereen genoot van deze leuke dag. Ook de namen van de teams zijn elk jaar weer creatiever.
De winnaars bij de dames waren “De Dorstige Hertjes die in een spannende wedstrijd wonnen van ‘’De Engelbewaarders’’, die als 2e eindigde. De derde plaats was voor ‘’Hoe meer zielen, hoe minder ik hoef te rennen!’’.
Bij de Heren was het ook spannend en werd de finale beslist door penalty’s. ‘’Zigge Zagge United’’ won deze strijd van Real De Moer Legends 2.0’’, door 1 penalty meer in te schieten dan de tegenstander. Als derde bij de heren eindigde ‘’ZVV Zwaans’’.
Ook voor de Fairplay prijs werd gestreden. Dat was dezelfde winnaar als vorig jaar, een damesteam: ‘’Hoe meer zielen, hoe minder ik hoef te rennen’’.
Ook dit jaar was er weer een prijs te winnen voor de leukste teamfoto. Deze werd gewonnen door het damesteam: ‘’Spek en Bonen”.
Na de prijsuitreiking ging het feest los met DJ Willem de Wijs die tot 22.00 uur iedereen met zijn muziek vermaakte. Dank aan de extra sponsoren, CHR. Vermeer Transport B.V, Auction Logistics uit Tilburg en Vermeer Sierbestrating Loon op Zand. Ook veel dank aan de organisatie, scheidsrechters, kantinepersoneel, EHBO, fotograaf en alle andere vrijwilligers en bezoekers van Blauw-Wit’81, want mede dankzij hun was het weer een mooie, leuke en sportieve Hemelvaartsdag.