Vijf spelers behalen KNVB diploma spelbegeleider/pupillenscheidsrechter

Vijf spelers behalen KNVB diploma spelbegeleider/pupillenscheidsrechter
26-11-2022 Berry
De afgelopen twee maanden volgden vijf van onze jeugdspelers de cursus spelbegeleider/pupillenscheidsrechter van de KNVB Academie in Tilburg.
Yfke Rijken (JO14), Stijn van Beek (JO14), Mirte van Gestel (JO13), Stijn van Doormaal (JO13) en Stef Merkx hebben kei goed hun best gedaan en hebben de cursus dan ook met goed gevolg doorlopen.
Afgelopen week mochten zij, uit handen van KNVB docent Nick Ooms, hun felbegeerde en dik verdiende diploma in ontvangst nemen.
Super goed gedaan jongens en meiden en van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma! ? ?

Vanochtend zijn de geslaagden door hun cursusbegeleider Ruud van Gerven namens de club gefeliciteerd met hun diploma en mochten zij een leuke attentie in ontvangst nemen.

Yfke, Stijn, Mirte, Stijn en Stef, wij wensen jullie heel veel succes en plezier tijdens het fluiten van hopelijk vele mooie, leuke en sportieve wedstrijden!?
Bij een pupillenscheidsrechter hoort natuurlijk ook een speciale outfit. En zeg nou zelf, jullie zien er echt geweldig goed uit in jullie nieuwe, flitsende scheidsrechtersjasjes! ?
Bijzondere dank aan Ruud van Gerven voor het begeleiden van onze spelers tijdens de cursus en tevens dank aan Henri Beerens voor het ondersteunen van de spelers bij het fluiten van hun oefenwedstrijden ??