Marco van Zuijlen HO KNVB bij VV Blauw-Wit’81

Marco van Zuijlen HO KNVB bij VV Blauw-Wit’81
21-06-2022 Trudy Verkleij

Afgelopen woensdag 15 juni 2022 kreeg Marco van Zuijlen uit handen van de KNVB zijn diploma voor Hoofd Opleiding.
Het vorige seizoen had de Technische Commissie, samen met Marco van Zuijlen, Sofus de Rooij(Hoofdtrainer) en het bestuur, een 5 jarig beleid gemaakt, waar de club goed mee vooruit kan in de toekomst.
Marco van Zuijlen was al Technisch Jeugd coördinator bij Blauw-Wit ’81, toen hem door het bestuur gevraagd werd of hij de opleiding tot HO wilde gaan doen voor Blauw-Wit’81.
De HO richt zich primair op drie kerntaken: het opstellen of ontwikkelen van een jeugdvoetbalbeleid, het jeugdvoetbalbeleid implementeren en bewaken en het begeleiden en scholen van het voetbaltechnisch kader.
Een superleuke uitdaging die hij graag aan ging en een mooie aanvulling was op het beleid dat de club is gaan voeren. Het was wel een hele kluif om het tot een goed einde te brengen, maar met hulp van andere vrijwilligers bij Blauw-Wit’81, is hij ruim geslaagd voor de opleiding. In augustus 2021 gestart met 9 cursisten en met 5 cursisten het diploma behaald.
Van harte gefeliciteerd met het behalen van het diploma en veel succes met de uitvoering van Hoofd Opleiding bij Blauw-Wit’81!

 


Hoofd Opleiding bij Blauw-Wit’81!