Wandelvoetballers Blauw-Wit ’81 van start!

Wandelvoetballers Blauw-Wit ’81 van start!
13-04-2022 Berry

Precies twee weken geleden werd er een wervende oproep geplaatst en vandaag, op Koningsdag, stonden ze al op ’t veld: de wandelvoetballers van Blauw-Wit ’81!

Hoewel niet alle spelers aanwezig konden zijn, (inmiddels zo’n 15 man in totaal!) gaven bij deze aftrap toch al negen mannen in de leeftijd van 61 t/m 81 jaar, acte de présence.
Na een hartelijk welkom door initiatiefnemer Ad Beerens gaf Sjef de Rooij een korte uitleg over de spelregels van dit ogenschijnlijk eenvoudige spel. Maar schijn bedriegt! Net als bij voetbal komt ook hier techniek, tactiek en spelinzicht bij kijken.

De teams werden gevormd en er volgden een paar mooie wedstrijdjes. Sjef de Rooij tekende voor het eerste officiële doelpunt en er zouden er nog vele volgen. Uiteindelijk eindigde de match in een mooi 7-7 gelijkspel! De mannen hadden veel bekijks, want de wedstrijdjes trokken meer publiek dan een gemiddelde wedstrijd van Heren 1 Het was gezelligheid troef en menig toeschouwer was verbaasd over de technische kwaliteiten van onze krasse 60-plussers. Al met al een bijzonder leuke start van dit mooie initiatief met een gezellige “nazit” op het zonnige terras die naar verluidt al snel een vervolg krijgt. Want zeer binnenkort beginnen de mannen met hun eerste echte training.

?????????? ???? ?? ???!
Ben jij 60 jaar of ouder en wil je ook meedoen met wandelvoetbal bij Blauw-Wit ’81, neem dan contact op met Ad Beerens via 06-22298523.
Je kunt op ’t gemak ontdekken of het iets voor je is, want de eerste 4 trainingen zijn gratis!

Onze tip: “Niet twijfelen, gewoon beginnen!”