Super leuke open trainingsmiddag!

Super leuke open trainingsmiddag!
11-04-2022 Anton Beerens

Wat een super leuke open training was er vanmiddag bij Blauw-Wit!! ? Iedereen was welkom en het was dan ook erg leuk om zo veel nieuwe kids op onze velden te zien vandaag. Met leuke techniekspellen en partijvormen konden zij op een leuke manier kennis maken met het voetbalspel en gezellig meespelen met onze jongste jeugdteams. De training stond onder leiding van onze eigen senioren dames en heren en onder een heerlijk lentezonnetje ? maakten zij er een geweldige middag van.

Tijdens het programma was er voor de jongste deelnemers nog een hele leuke verrassing. Zij mochten namelijk samen met onze Heren 1 het veld oplopen bij de aanvang van de wedstrijd tegen WSJ: een echte line-up dus. Wat vonden ze het spannend, maar wat was het super gaaf!
Ook de meiden hadden een kei leuk programma met onze senioren Dames 1 en mochten daarna meegenieten van de wedstrijd van onze dames tegen vv Viola, die met 4-1 werd gewonnen. Voor Lynn de Bie was de middag nog even extra bijzonder, want zij was vandaag de Pupil van de Week bij Dames 1.

Na afloop was er voor alle deelnemers nog iets lekkers te eten en te drinken en kreeg iedereen een leuk Blauw-Wit waterflesje mee naar huis. Al met al een super leuke en geslaagde middag! Dank aan iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd!! ??

Zin om te voetballen?
Heb jij nou ook zo’n zin om te gaan voetballen? Kom naar v.v. Blauw-Wit ’81! Wist je dat je bij ons al kunt voetballen vanaf 4 jaar! Dus ben jij sportief, 4 jaar of ouder en vind je voetballen leuk, kom dan gezellig een proeftraining doen of word direct lid! ⚽️ ?
De eerste vier trainingen zijn gratis, dus kom gerust een keertje gezellig met ons meedoen!

Interesse of vragen? Neem contact op met de Technische Commissie via ? email: tc@blauwwit81.nl of meld je aan via onze website: www.blauwwit81.nl/proeftraining

Tot gauw!