Keileutige carnavalstraining

Keileutige carnavalstraining
27-02-2022 Berry

Vanavond hebben onze jongste jeugdteams carnaval 2022 letterlijk en figuurlijk afgetrapt met een keileutige carnavalstraining ? ⚽️ ?

En wat een contrast met de afgelopen dagen, die zich kenmerkten door een hele hoop wind en bakken met regen. Vandaag gelukkig een prachtig zonnetje, een mooie zonsondergang en een heerlijk voetbaltemperatuurtje; kortom de ideale omstandigheden voor een keileuke carnavaleske voetbalavond ?

En wat zagen de kids (en sommige trainers ?) er flitsend ? uit in hun mooie carnavalsoutfits!! Voor de mooiste outfit werd een leuke attentie uitgeloofd en die ging vanavond naar Semih van Hoppe die verkleed als “skelet” ☠ de coolste voetbalmoves liet zien.

Na een gezellig potje verkleed voetbal was het tijd voor iets lekkers. Nadat de laatste polonaise was gelopen en de kids allemaal nog een pakje drinken en een snoepzakje hadden gekregen, was het tijd om naar huis te gaan. Ook de oudere jeugd werd niet vergeten, want ook voor de MO13, JO13 en JO16 was er iets lekkers na de training.

Het was weer een super gezellige en geslaagde carnavalstraining bij Blauw-Wit!

Wij wensen iedereen een onwijs gezellige carnaval en een hele fijne vakantie!! ?

Leutige carnavalsgroeten,

De Jeugdcommissie
???????