Kerstvoetbaltoernooi 2021⚽️

Kerstvoetbaltoernooi 2021⚽️
27-12-2021 Berry

Wat een top dagje vandaag weer voor onze jeugd op ons sportpark in De Moer.
Want ondanks de beperkingen van de corona maatregelen, zijn er gelukkig ook genoeg leuke dingen te bedenken die wél kunnen en waarmee we onze jeugdleden zo veel mogelijk in beweging houden.

En hoe leuk is het om in de Kerstvakantie even lekker te kunnen voetballen met je team- en clubgenoten.
De animo voor het Kerstvoetbaltoernooi was dan ook groot, want er waren in totaal ruim 70 jeugdleden in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar aanwezig.

Verdeeld over de dag kwamen alle jeugdteams in actie.
Er was een gevarieerd programma bedacht met een leuk mini toernooitje, penalty schieten en uiteraard mocht ook een partijtje tegen de leiders niet ontbreken.
Op het koude, soms zonnige, maar in de middag vooral natte hoofdveld was het zowel voor de deelnemers als voor de begeleiders genieten geblazen: spannende wedstrijdjes, strakke penalty’s en bovenal heel veel spelplezier!

Dank aan iedereen die aan deze dag een bijdrage heeft geleverd en in het bijzonder aan de begeleiders Rob Claassen, Sil Witlox, Frank Claassen, Niels Claassen en Max Claassen! Super bedankt mannen!!

We kijken terug op een gezellige en geslaagde voetbaldag!
Hopelijk zien we elkaar snel weer op of langs onze velden om een wedstrijd te spelen dan wel om onze teams aan te moedigen!

Fijne jaarwisseling allemaal en graag tot ziens in 2022!