Leuke carnavalstraining

Leuke carnavalstraining
18-11-2021 Anton Beerens
Wat een verrassing vanavond bij Blauw-Wit toen er tijdens de training opeens twee Pieten op het trainingsveld verschenen. De Pieten waren speciaal naar Blauw-Wit gekomen om samen met de kindjes te dollen en lekker mee te voetballen ⚽️ ?
Nadat de Pieten lekker een potje bij de mini’s, JO8 en JO10 hadden gevoetbald, was het tijd om de cadeautjes ? en wat lekkers ? uit te delen.
En ook de JO11, JO13 en JO16 werden niet vergeten; zij kregen allemaal een heerlijke chocoladeletter. Ook voor de MO13 en de JO19 hadden de Pieten een leuke attentie meegenomen, die morgen bij de training op hen ligt te wachten.
Nadat alle cadeautjes waren uitgedeeld en de Pieten nog even op het trainingsveld hadden gedold, was het tijd voor de Pieten om afscheid te nemen. Maar niet voordat de Pieten ook alle aanwezige trainers en leiders met een versnapering ? hadden verrast. De Pieten verzekerden ons dat ze ook volgend jaar weer terugkomen. En niet onbelangrijk om te melden; dan is de Sint er gelukkig gewoon weer bij!
Al met al was het wederom een super gezellig en geslaagd Sinterklaasfeestje bij Blauw-Wit ’81! ?