1e training voetbalmoeders!

1e training voetbalmoeders!
17-11-2021 Berry

Dinsdag 16-11 was het dan eindelijk zover! De eerste training van de Voetbalmoeders van v.v. Blauw-Wit ’81! En wat was het leuk en gezellig! ?

Er werd al langere tijd over gesproken; langs de lijn, bij ouder-kindvoetbal, in de kantine, weer langs de lijn, nog eens in de kantine en ga zo maar door. Genoeg keer dus om er serieus werk van te maken. En zo geschiedde! Een oproep werd geplaatst en binnen de kortste keren hadden 16 enthousiaste dames zich aangemeld! Super leuk en genoeg animo om ook daadwerkelijk te gaan beginnen. Gezellig een uurtje trainen, samen de conditie op peil houden, onderling een potje voetballen en daarna vrijblijvend afsluiten met een drankje in de kantine. Dat was het plan. Ook het bestuur was meteen enthousiast – waarvoor nogmaals dank! – en vanavond was het dan zover: de eerste training van de Voetbalmoeders van v.v. Blauw-Wit ’81! Onder de enthousiaste en bezielende leiding van trainers Pieter Rombouts en Joost Timmermans werd een kei leuke training afgewerkt en werd er uiteraard ook een partijtje gespeeld! Wat deden de dames het goed en wat zagen ze er flitsend uit! ? Je zou niet zeggen dat het voor het merendeel van deze dames de eerste keer was dat ze zo serieus met de bal aan de gang waren. Dit belooft wat voor het vervolg! Na afloop werden de dames, moe maar voldaan, getrakteerd op een heerlijk bakkie koffie, thee en warme choco β˜• Ook kregen de dames een leuk veiligheidslampje mee naar huis; super handig voor aan de jas of tas in deze donkere dagen ?

Al met al een super geslaagde eerste training van deze enthousiaste groep dames en we kijken nu al uit naar volgende week! ?
Wij zouden het natuurlijk hartstikke leuk en gezellig vinden als nog meer dames zich bij ons gaan aansluiten, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Wist je trouwens dat:
– je ook zonder voetbalervaring gezellig met ons kunt meetrainen;
– je geen voetbalmoeder hoeft te zijn om je bij ons aan te sluiten;
– je bij ons de leukste training krijgt, van de leukste trainers;
– de training bij ons vooral laagdrempelig, leuk en gezellig is;
– je 4 keer gratis mag meetrainen;
– je vrijblijvend kunt aansluiten bij de gezellige 3e helft (zodra de kantine weer open is ?);

– er dus eigenlijk geen redenen zijn om niet met ons mee te doen ?

Kortom, Voetbalmoeders voetbal bij v.v. Blauw-Wit ’81 is gewoon keileuk en gezellig!!

 

Zin om mee te doen?

Spreekt het bovenstaande je aan en lijkt het je leuk om met ons mee te doen; meld je dan snel aan en kom gezellig een keertje met ons meetrainen! Stuur een WhatsApp berichtje naar Jolanda Rijken via 06-23998289 en dan ben jij erbij!

We trainen op dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur ⚽️ Je bent van harte welkom!

Tot snel!! ??