JO8 kampioen!!

JO8 kampioen!!
16-10-2021 Trudy Verkleij

Kampioenen olé, olé ⚽️??

Vandaag om 08:45 uur stond voor de JO8 de laatste wedstrijd in de eerste fase van de najaarscompetitie op het programma, uit tegen RWB in Waalwijk. Tot dusver werden alle wedstrijden gewonnen en dus kon de JO8, ongeacht de uitslag van de wedstrijd van vandaag, het kampioenschap eigenlijk al niet meer ontgaan.

Maar er moest nog wel gevoetbald worden. En hoe!! Onze kanjers wisten ook hun laatste wedstrijd met 9-1 te winnen. Daarmee zijn zij echt de onbetwiste kampioen van de eerste fase van de najaarscompetitie geworden. Een super prestatie van dit jonge en hechte team!

James, Bram, Taro, Mees, Lenn, Sarah,
Mats, Sander en Stijn, super goed gedaan kanjers en van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap! ⚽️??

En ook al worden uitslagen en standen bij de JO8 officieel niet bijgehouden; wij laten deze prestatie uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Dus in het diepste geheim werd de afgelopen dagen een kampioensfeestje voorbereid ????

Na een keigezellig tochtje met de huifkar door De Moer en Dongen-Vaart werd de JO8 in de kantine van Blauw-Wit ’81 in het bijzijn van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en supporters feestelijk gehuldigd. Voor alle spelers, de trainers Pim Verboven en Marco van Beek en teamleider Jolanda Rijken waren er de felicitaties en mooie woorden van technisch jeugdcoördinator Marco van Zuijlen. Ook bedankte hij alle ouders en vrijwilligers die er elke week weer voor zorgen dat onze kanjers met plezier het veld op gaan om mooie wedstrijden te spelen. Super!! ??

Alle spelers, trainers en teamleider kregen als aandenken een mooie medaille om dit bijzondere moment te vieren. En natuurlijk werd er met zijn allen gefeest in de polonaise tijdens het afspelen van het clublied. Als afsluiting was er nog een heerlijk feestmaal met frietjes en frikandellen ? Kortom, een geweldige huldiging voor onze kampioenen! ?

Spelers, trainers en leiding, super goed gedaan en nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie dik verdiende kampioenschap!! ?