Kerstvoetbaltoernooi 2020

Kerstvoetbaltoernooi 2020
29-12-2020 Berry

Maandag 28 december jl. was er weer een super leuke jeugdactiviteit op ons sportpark in De Moer. Want ondanks de beperkingen van de corona maatregelen, zijn er gelukkig ook genoeg leuke dingen te bedenken die wél kunnen en waarmee we onze jeugdleden zo veel mogelijk in beweging houden

En hoe leuk is het om in de Kerstvakantie even lekker te kunnen voetballen met je teamgenoten. De animo voor het Kerstvoetbaltoernooi was dan ook groot, want er waren ruim 80 jeugdleden aanwezig in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar.

Verdeeld over de dag kwamen onze jeugdteams in actie. Er was een gevarieerd programma bedacht met een aantal leuke voetbalclinics, penalty schieten en uiteraard mocht een partijtje niet ontbreken. Op het winterkoude, maar zonovergoten hoofdveld was het zowel voor de deelnemers als voor de begeleiders genieten geblazen: leuke voetbalclinics, mooie wedstrijdjes, strakke penalty’s en bovenal heel veel spelplezier!

Dank aan iedereen die aan deze dag een bijdrage heeft geleverd en in het bijzonder aan de begeleiders Bart van Laarhoven, Rob Claassen, Tom Kimenai, Niels Claassen en Max Claassen! Super bedankt mannen!!

Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde voetbaldag! Hopelijk zien we elkaar snel weer op of langs onze velden om een wedstrijd te spelen dan wel om onze teams aan te moedigen!

Fijne jaarwisseling allemaal en graag tot ziens in 2021!!

Sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Blauw-Wit ’81