Grote Clubactie 2020 enorm succes!

Grote Clubactie 2020 enorm succes!
03-12-2020 Berry

Recordopbrengst: € 2.800,00 voor onze club! ?

De Grote Clubactie was nog nooit zo succesvol als dit jaar!
Met de verkoop van meer loten dan ooit tevoren hebben we met z’n allen een recordbedrag van ruim € 2.800,00 opgehaald!! ?
Een GIGANTISCH mooi bedrag voor onze club en daar zijn we uiteraard enorm blij mee en ongelooflijk trots op, want 80% van dit bedrag gaat naar onze club en 20% naar het goede doel.
Met de opbrengst van de actie kunnen wij het komende seizoen weer heel veel leuke activiteiten voor onze jeugd organiseren!

BESTE LOTENVERKOPERS
Zoals ieder jaar hebben we de drie beste lotenverkopers: Bas de Leeuw, Yfke Rijken, en Mels Emmen in het zonnetje gezet ?
Onder luid applaus ??? van alle aanwezige jeugdspelers kregen zij vanavond, aan het einde van de training, een leuke cadeaubon ? uitgereikt.

Het team van de JO12 verkocht dit jaar de meeste loten.
Zij mochten een mooie teamprijs in ontvangst nemen en gaan met z’n allen naar Jump XL ?‍♂️?‍♀️
DANK, DANK, DANK!!

Heel veel dank aan alle jeugdspelers die zo hard hun best hebben gedaan.
En natuurlijk ook een heel dik compliment voor al onze seniorenteams, de jeugdteams MO13, JO15 en JO19-2 en Autobedrijf Scheerders, die samen maar liefst 10 Superloten hebben gekocht! GEWELDIG!! ? Ook alle lotenkopers, ontzettend bedankt voor jullie steun! ?
Waar een kleine club groot in kan zijn. Jullie bewijzen het! Want ook in deze lastige coronatijd doen we ’t met z’n allen en samen hebben we ook dit jaar toch maar even een top resultaat bereikt! Dank jullie wel!! ??

TREKKINGSUITSLAG
En wie weet ben jij wel degene die met jouw lot een van de fantastische prijzen gaat winnen, waaronder mooie geldprijzen ? een auto ? een minicruise ? en tal van cadeaubonnen. Op 10 december 2020 worden de winnende lotnummers bekend gemaakt. Vanaf die dag kun je via https://clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/ ? checken of je een prijs hebt gewonnen.
Wij hopen uiteraard van harte dat onze lotenkopers een mooie prijs in de wacht gaan slepen! ?

Sportieve groet,
Jeugdcommissie v.v. Blauw-Wit ‘81