25e Hemelvaarttoernooi bij Blauw-Wit’81 zeer geslaagd!

25e Hemelvaarttoernooi bij Blauw-Wit’81 zeer geslaagd!
30-05-2019 Anton Beerens
In Geen categorie

Mooi jubileum van het Minivoetbaltoernooi 30-05-2019

Afgelopen donderdag 30-5-2019 was bij Blauw-Wit’81 het jaarlijkse mini voetbaltoernooi voor senioren. Dit jaar voor een speciale editie, het was namelijk de 25e keer dat we het toernooi organiseren. Het weekend ervoor leek het weer nog een spelbreker te worden, maar niets is zo veranderlijk als het weer en voor het toernooi in positieve zin, het was een prachtige dag!
Fijn voetbal weer met ‘s middags de zon. Om deze speciale editie te openen was wethouder Kees Grootswagers aanwezig. Hij sprak een mooi openingswoord en deed de aftrap van de eerste wedstrijd. Dit jaar waren er 24 heren- en 12 damesteams en voor deze keer ook 4 veteranenteams! In de middag kwam er ook veel publiek kijken naar de verrichtingen van de 40 gelegenheidsteams.
Het was weer een leuke dag met veel strijd, plezier en gezelligheid. Er werd fanatiek gestreden om elke bal. Iedereen genoot van deze leuk dag.
De winnaars bij de dames waren de Dorstige Hertjes, die in een spannende wedstrijd wonnen van Koekoeksabinebenendicht, die als 2e eindigde. De derde plaats was voor FC de Wilmaaaaa’s.
Bij de Heren was net als vorig jaar Real De Moer Legends, de winnaar. Zij wonnen net als vorig jaar in de finale van FC Mixed Grill. Als derde bij de heren eindigde FC Scoopie. Bij de 40+ teams waren de Veteranen Desk de winnaar.
Ook voor de Fairplay prijs werd gestreden. Meestal is een van dames teams de winnaar, maar deze keer een herenteam FC Master Beren.
Dit jaar was er een extra prijs te winnen voor de Hemelvaart jubileumquiz. Een quiz met vragen over bijvoorbeeld het ontstaan van het toernooi, wat Hemelvaart betekent, hoeveel vrijwilligers er helpen die dag en wie de leukste teamfoto met als thema 25 kon maken.
Het resultaat was, hilarische antwoorden en foto’s, helemaal in de sfeer van deze dag. Deze prijs werd ook gewonnen door de Dorstige Hertjes.
Na de prijsuitreiking werden de toernooigasten nog verrast met een optreden van Tim Schalkx, die samen met de DJ en de toernooigangers het feest van deze speciale editie compleet maakte.
Dank aan de organisatie, sponsoren, scheidsrechters, kantinepersoneel, EHBO’rs, fotograaf en alle andere vrijwilligers en bezoekers van Blauw-Wit’81, want mede dankzij hun was het een mooie, leuke en sportieve Hemelvaartsdag.

Kijk voor foto’s in ons fotoalbum.