Inschrijven Mini-voetbaltoernooi op Hemelvaartsdag 18 mei 2023!

Inschrijven Mini-voetbaltoernooi op Hemelvaartsdag 18 mei 2023!
02-02-2023 Trudy Verkleij

Beste voetbalvriend-in,
Op donderdag 18 mei 2023 organiseren we weer het Minivoetbaltoernooi voor senioren! Langzaam aan beginnen de voorbereidingen weer en zijn we weer bezig om alle zaken te regelen voor 18 mei.

Het hemelvaarttoernooi is altijd erg in trek, zorg dus dat je je team snel inschrijft! We hebben ook dit jaar weer een maximaal aantal plaatsen beschikbaar. De inschrijvingen gaan heel hard, dus wacht hier niet te lang mee! Vol is vol!

Deelname aan het toernooi is mogelijk voor 12 dames- en 24 herenteams bestaande uit minimaal 5 personen. Het team moet minimaal één persoon met een leeftijd van 18 jaar of ouder, de anderen mogen een JO19 speler (of senioren team speler) zijn.

We organiseren ook een veteranen (40+) poule. Hiervoor kun je alleen inschrijven als je met 4 teams tegelijk inschrijft. Alleen deze inschrijving kan via email: minivoetbaltoernooi@blauwwit81.nl

De uiterlijke inschrijfdatum is 15 april 2023. De inschrijfkosten bedragen 25 euro, deze dienen op de dag van het toernooi voldaan te worden.

Je kunt je inschrijven via onderstaande link of QR code
https://forms.office.com/e/VbArpWB7W3

Sportieve groeten van de toernooicommissie!