Kerstzaalvoetbaltoernooi v.v. Blauw-Wit ’81

Kerstzaalvoetbaltoernooi v.v. Blauw-Wit ’81
13-12-2022 Anton Beerens

Kerstzaalvoetbaltoernooi v.v. Blauw-Wit ’81

Hey jongens en meiden in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar! Hebben jullie in de kerstvakantie zin in een kei leuke en gezellige voetbalactiviteit? Blauw-Wit ’81 organiseert een super leuk Kerstzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd. Iedereen is welkom, je hoeft dus geen lid te zijn van Blauw-Wit ’81 om mee te kunnen doen. Deelname is gratis!

Het Kerstzaalvoetbaltoernooi vindt plaats op vrijdag 30 december 2022 in sporthal De Werft in Kaatheuvel. Het wordt een super leuk programma, dus zorg dat je erbij bent!

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

Wie neem jij mee?
Houd jij van voetbal en vind jij het leuk om ook je vriendje, vriendinnetje, klasgenootje of buurtgenootje te laten zien hoe leuk het is om te voetballen? Neem hem/haar dan gezellig mee naar het Kerstzaalvoetbaltoernooi. Laat hem/haar zich aanmelden, zodat we weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten.

Aanmelden
Ben jij tussen de 4 en 16 jaar oud en wil je meedoen aan deze kei gave activiteit: Schrijf je dan nu in via deze link of scan de QR code met je telefoon.

QRCode voor 2022 Kerstzaalvoetbaltoernooi

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk zaterdag 24 december. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, dus wacht niet te lang want vol=vol!

Onze tip: “Niet twijfelen, gewoon gezellig meedoen!

Informatie
Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Bart van Laarhoven van de toernooiorganisatie via email: BartvanLaarhoven@blauwwit81.nl of telefonisch via: 06-12809773.

Wij hopen natuurlijk dat jullie er allemaal zijn op 30 december!
We gaan er een super leuke dag van maken!

Sportieve groet,
v.v. Blauw-Wit ‘81
Organisatie Kerstzaalvoetbaltoernooi
Bart van Laarhoven