𝗝𝗢𝟳 𝗲𝗻 𝗝𝗢𝟴 𝗼𝗽 𝘇𝗼𝗲𝗸 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗣𝗮𝗮𝘀𝗲𝗶𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗕𝗹𝗮𝘂𝘄-𝗪𝗶𝘁 ‘𝟴𝟭 🐰🐣

𝗝𝗢𝟳 𝗲𝗻 𝗝𝗢𝟴 𝗼𝗽 𝘇𝗼𝗲𝗸 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗣𝗮𝗮𝘀𝗲𝗶𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗕𝗹𝗮𝘂𝘄-𝗪𝗶𝘁 ‘𝟴𝟭 🐰🐣
04-04-2021 Anton Beerens
Op deze eerste en heerlijk zonnige 🌞 zaterdag van april was er voor de jongste jeugd een leuk middagprogramma bedacht. Naast een lekker potje voetballen ⚽️ gingen de jongens en meiden van de JO7 en JO8 namelijk gezellig paaseieren zoeken op het sportpark.
De Paashaas 🐰 himself had een heuse brief 📃 op het sportpark laten bezorgen. Nadat de brief door Stijn was voorgelezen, konden de kids op zoek naar alle eieren. Net als in een voetbalwedstrijd schoten de kids fanatiek het veld over en werden er de nodige sprintjes 🏃🏼‍♀️🏃 getrokken wanneer er een ei in het vizier was. De eieren werden werkelijk overal gevonden, al bleken de dug-outs op het hoofdveld wel een favoriete plek om eieren in te verstoppen. Maar er lagen ook eieren op en langs het hoofdveld, in de bosjes en op het terras bij de kantine.
De Paashaas had 40 chocolade eieren en 12 plastic eieren verstopt. Ook was er een speciaal gouden ei 🟡🥚verstopt. Het gouden ei was lastig te vinden, maar werd uiteindelijk gevonden door Lenn en Nick. De Paashaas had gelukkig een reserve gouden ei meegenomen en dus gingen Lenn en Nick allebei met een gouden ei naar huis 😊
De Paashaas had ook nog een opdracht voor de kids in petto. In de plastic eieren zaten namelijk letters verstopt. Alle letters samen vormden twee woorden. Maar ja, welke woorden? 🤔
Nadat alle eieren waren gevonden, kon de puzzel worden opgelost en werd duidelijk welke toepasselijke woorden op de poster konden worden geplakt: 𝗩𝗥𝗢𝗟𝗜𝗝𝗞 𝗣𝗔𝗦𝗘𝗡 🐣
Aan het eind werden alle chocolade eieren eerlijk verdeeld en was er voor alle kids ook nog een chocolade paashaas. Al met al was het een super leuke en gezellige paasvoetbalmiddag! 😊
Fijne Paasdagen!! 🐰🐣