Competities amateurvoetbal niet hervat

Competities amateurvoetbal niet hervat
31-03-2020 Anton Beerens

We gingen er als bestuur al eerder vanuit dat dit seizoen voorbij zou zijn. Alleen de KNVB had nog hoop dat er gevoetbald kon worden dit seizoen.

Door de op dinsdag 31 maart door het kabinet aangekondigde maatregelen heeft de KNVB besloten dat de amateurvoetbalcompetities dit seizoen niet meer worden hervat. Dit betekend ook dat er dit seizoen niet meer getraind wordt en ons complex gesloten blijft. Ook zijn alle activiteiten geschrapt. Ook het jeugdkamp wat na 1 juni is.

Geen eindstanden dit seizoen
Omdat dit seizoen de competities niet meer worden hervat, komen er dit seizoen geen eindstanden en zijn er dus geen kampioenen, promovendi en degradanten. Dit betekend de competities voor de A-categorie volgend seizoen met dezelfde teams zullen zijn. Voor Blauw-Wit zijn dit heren 1 en dames zondag. De overige teams die uitkomen in de B-categorie worden volgend seizoen weer ingedeeld op basis van de aanvraag door de clubs.

Volgend seizoen
De technische commissie gaat nu aan de slag om de teams voor volgend seizoen in te delen. Het bestuur gaat inventariseren wat de gevolgen voor de club zijn. Gelukkig zijn we een gezonde club en zullen we dit financieel wel overleven.

Hoe moeilijk en jammer dat ook is. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we de overheidsmaatregelen blijven naleven, zodat we dit virus zo snel mogelijk kunnen verslaan.

Houd afstand, blijf gezond en let op elkaar!

Voor vragen kan je altijd met het bestuur contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur