Leiders en Trainers Jeugd seizoen 2019-2020

Leiders en Trainers Jeugd seizoen 2019-2020
26-06-2019 Trudy Verkleij

Het huidige seizoen is voorbij, maar achter de schermen wordt deze zomer weer hard gewerkt aan het nieuwe voetbalseizoen.
In de bijlage vind u het overzicht met leiders en trainers voor komend seizoen.

Zoals zichtbaar is zijn wij nog op zoek naar trainers voor de diverse elftallen. De Technische Commissie is daar druk mee bezig, maar mocht u informatie willen ontvangen of interesse hebben om het komend seizoen een jeugdteam van VV Blauw-Wit’81 onder uw hoede te nemen, neemt u dan gerust contact op met de Technisch Jeugd coördinator Marco van Zuijlen (06-13711480) die alle trainers en leiders van de jeugd begeleid.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de Technische Commissie (tc@blauwwit81.nl)