Jeugdleden Blauw-wit’81 gezocht!

Jeugdleden Blauw-wit’81 gezocht!
23-06-2019 Trudy Verkleij

Van Mini tot JO19, voor alle leeftijden nog plaats voor nieuwe leden.
Jeugdspelers gezocht met name voor JO11, JO12 en JO17 bij Blauw-Wit’81.

Voetbalvereniging Blauw-Wit ’81 is een dorpsvereniging met een enthousiaste jeugd-afdeling voor De Moer, Dongen-Vaart, Kaatsheuvel en omstreken. Het is een voetbal vereniging waarin onze pupillen, jeugd en senioren zich thuis voelt en met veel plezier voetbalt.
Reden waarom onze vereniging nog steeds blijft groeien van mini’s tot aan de JO19!

Afgelopen seizoen was de JO8 kampioen in het najaar en in het voorjaar de JO9. Om iedereen ook volgend seizoen leuk te laten voetballen, is er dringend behoefte aan nieuwe leden, jongens en meisjes. Vooral voor de teams JO11 en JO12. Zij komen van 6 tegen 6 teams af en moeten 8 tegen 8 gaan spelen. Deze teams worden bij de wedstrijden het komende seizoen door verschillende spelers van de andere teams aangevuld. Dat is de kracht van een kleine club die elkaar helpt!
Maar mooier zou zijn als ze er een paar vaste spelers erbij krijgen.
Vind je het leuk om te voetballen bij een leuke gezellige vereniging waar iedereen voor zijn plezier komt, maar waar ook het technische voetbal goed begeleid wordt, meldt je dan aan bij tc@blauwwit’81.nl.

Je kunt ook na de zomervakantie bij de trainingen komen kijken. Deze beginnen weer vanaf 19 augustus 2019. Je bent van harte welkom op het sportpark in De Moer!
Heb je er zin in, maar nog vragen, ook dan kun je contact op nemen met de technische commissie van onze vereniging tc@blauwwit81.nl.
Tot gauw!

Jeugdspelers van JO11 en JO12 in actie