Moers Pinksterweekend 8 juni 2019 


MPW website


Hemelvaartstoernooi 30 mei 2019 

Klik hier voor meer informatie

Foto album 
Sponsor 


zondag, 19 mei 2019 Aanvang 14:30 

Be Ready
Verslagen
-
Blauw Wit '81


Officieel leerbedrijf
Bij de technische commissie kunje terecht voor meer informatie (tc@blauwwit81.nl)


Cruijfiaans 

"Je ziet nooit een Hollander die uitblinkt in krachtsporten. Het zit kennelijk niet in onze mentaliteit om te gaan gewichtheffen. Dat kunnen we niet opbrengen. Je ziet wel dat we alle zeeën bevaren hebben. En in hockey, volleybal en voetbal staan we bovenaan. Dus: waar ligt het gaatje en hoe kom je er? Iets slimmer zijn dan een ander. Hollanders hebben een streepje voor."
Blauw Wit '81
Nieuws
Archief

Zondag 26 mei: AFSLUITDAG 

Op zondag 26 mei 2019 vindt de jaarlijkse Afsluitdag plaats. Op deze dag sluiten we het voetbalseizoen op een sportieve en gezellige manier met elkaar af op ons sportpark in De Moer. Vast onderdeel is dat onze jeugdspelers een gezellig potje voetballen tegen hun ouders/leiders. Tijdens het programma van de Afsluitdag vindt om 14:30 uur de laatste thuiswedstrijd plaats van onze Heren 1. Zij spelen deze middag tegen de selectie van v.v. Chaam. Onze heren zijn op dit moment nog steeds in de race voor de nacompetitie en kunnen onze aanmoediging dus goed gebruiken. Om 17:15 uur vindt de uitreiking plaats van de Koen Loonen Wisseltrofee. Na de wedstrijden zorgen we er voor dat de drankjes koel staan, er voor de jeugd leuke spellen zijn en gaan we er met z'n allen nog een mooie afsluiting van maken. Wij hopen jullie allemaal op 26 mei te zien!!

Vrijwilliger in de schijnwerper 

VRIJWILLIGER IN DE SCHIJNWERPER

gerard kennekens

Een leuk nieuw initiatief bij Blauw-Wit! Elk kwartaal interviewen we een vrijwilliger die binnen onze mooie vereniging actief is. We stellen vragen over verschillende onderwerpen zoals de positieve punten van onze vereniging en de taken die hij/zij uitvoert. Een vereniging is ten slotte nergens zonder haar vrijwilligers! Dit kwartaal is Gerard Kennekens onze eerste 'Vrijwilliger in de Schijnwerper' Hieronder maak je kennis met deze enthousiaste en spontane vrijwilliger!

 

Naam:
Gerard Kennekens.

Woonplaats: 
De Moer.

Verliefd/verloofd/getrouwd: 
Getrouwd met Connie. Samen hebben we drie kinderen: Marjolein, Ruud en Alwin.

Werk/opleiding:
Productiemedewerker in de microbiële preparaten en meststoffen.

Hobby’s: 
Toneelspelen bij toneelvereniging ’t Moers Verzetje.

Wat is jouw favoriete muziek?
Meat Loaf en Racoon maken goede muziek. Ook zijn we laatst naar een prachtig concert geweest van Paul Simon.

Waar kijk je graag naar op tv? 
Ik kijk graag naar The Passion, Boer zoekt Vrouw en naar nieuws- en actualiteitenprogramma’s.

Favoriete voetbalclub: 
v.v. Blauw-Wit ’81. Ik heb hier zelf ook 13 jaar met veel plezier gevoetbald.

Favoriete speler:
Ik heb niet echt een favoriete speler, maar wel veel waardering voor de harde werkers onder de voetballers, zoals Johan Neeskens, Ruud Krol, Berry van Aerle en Jan Wouters.

Wat is jouw vrijwilligerstaak bij Blauw-Wit? 
Als consul controleer ik namens de KNVB de speelvelden op bespeelbaarheid en beoordeel ik of het veilig en verantwoord is om de officiële wedstrijden te spelen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het beregenen van de velden.

Wanneer ben je vrijwilliger geworden?
In 2006 ben ik als vrijwilliger begonnen, dus ik doe het nu zo’n 13 jaar.

Waarom ben je vrijwilliger geworden? 
Ik had altijd al veel waardering voor de mensen die hier als vrijwilliger hun steentje bijdragen en toen ik voor deze taak werd gevraagd, was ik blij dat ik nu zelf iets voor de club kon betekenen, zeker ook omdat Marjolein en Ruud destijds allebei bij Blauw-Wit voetbalden.

Hoeveel tijd ben je er aan kwijt?
Dat wisselt heel erg. Vorig jaar hadden we een hele droge periode en moesten de velden nagenoeg dagelijks worden beregend. Per dag ben je daar dan al gauw 1 tot 1,5 uur mee bezig. Het inspecteren van de velden is vooral nodig in de herfst- en winterperiode, als het slecht weer is. Dit kost niet veel tijd; je moet er alleen wel even vroeg je bed voor uit.

Wat is er leuk aan jouw vrijwilligerstaak?
Het leuke is dat ik er altijd weer trots op ben als de velden er mooi en groen bij liggen. Ik heb zelf een agrarische achtergrond en ook daarom is het leuk om hiermee bezig te mogen zijn.

Wat is er minder leuk aan?
Ik vind het eigenlijk altijd wel leuk, maar als ik toch iets moet noemen, dan is het wel dat het in de droge zomers best druk kan zijn en dat je weinig sociale contacten hebt, omdat ik het werk vaak alleen doe.

Wat is het leukste/mooiste wat je (als vrijwilliger) bij Blauw-Wit hebt meegemaakt? 
Mijn leukste herinnering is dat ik na 10 jaar voetballen bij Blauw-Wit eindelijk mijn eerste goal mocht maken. Als linksback kwam ik weinig voorin, dus dat ene doelpunt is mij altijd bijgebleven.

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die nog geen vrijwilligerstaak uitvoeren?
Er is altijd iets wat je kunt doen. Kijk vooral naar de taken die je leuk vindt of waar je goed in bent en draag op die manier ook een steentje bij. Je krijgt er veel waardering voor terug.

Wat vind jij de belangrijkste/positieve kenmerken van Blauw-Wit? 
Dat Blauw-Wit als kleine club in een klein dorp van regionale betekenis is en een club is waar iedereen zich thuis voelt.

Hoe ziet Blauw-Wit er volgens jou over 10 jaar uit? 
Als ik zie hoeveel jeugd er ook de afgelopen periode weer bij is gekomen, ziet de toekomst van Blauw-Wit er wat mij betreft goed uit. Als deze aanwas blijft en ook de vrijwilligers zich blijven inzetten, zoals ze dat nu doen, dan zie ik de toekomst positief tegemoet.  

Welke vrijwilliger verdient volgens jou een bloemetje en wordt de volgende “Vrijwilliger in de Schijnwerper”? 
Zonder twijfel, Riet Verstijnen. Riet is ook al heel lang vrijwilliger bij Blauw-Wit. Zo verzorgt zij samen met haar man Jan onder meer het schilderwerk van de gebouwen.


Gerard, bedankt voor het meewerken aan dit interview, maar bovenal ontzettend bedankt voor jouw inzet als vrijwilliger voor onze mooie vereniging!

Heb jij na het lezen van dit bericht ook zin om als vrijwilliger iets te betekenen voor onze mooie club? Stuur dan een mailtje naar bestuur@blauwwit81.nl.

Je kunt uiteraard ook persoonlijk contact opnemen met een van de bestuursleden.


Mini oefentraining en thuistoernooitje mini’s geslaagd! 

Een gezellige drukte bij Blauw-Wit’81.

Afgelopen zaterdagochtend 30 maart 2019 was het een gezellige drukte bij Blauw-Wit’81 in De Moer. Om 9.30 uur een thuistoernooitje voor de mini’s van onze voetbalvereniging en om 11.00 uur een oefentraining voor nieuwe kinderen.

Het was de 3e keer dit voorjaar dat onze mini’s een toernooitje hebben gespeeld. Deze keer was het een ‘thuiswedstrijd’ en waren er 10 teampjes mini’s van verschillende clubs die meededen.

 Het weer zat mee en het was een gezellige drukte met ruim 50 kinderen, hun ouders en de begeleiding van de verschillende clubs.

Tijdens een toernooitje worden er 4 wedstrijdjes van 12,5 minuut gespeeld, waarbij het belangrijkste doel is dat de kinderen plezier hebben in het voetbal. Na elk wedstrijdje bedanken de kleintjes hun tegenstander door een hand te geven.

Aan het einde van het toernooitje werden alle kindjes verwend met limonade en een lekkere appel.

Daarna startte om 11.00 uur een proeftraining voor mini’s. Er waren 17 kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar, waaronder 7 kinderen die al bij de mini’s voetballen bij Blauw-Wit’81.

De training was op een speelse manier met spelletjes, van de bal vooruit schoppen tot doelpunt scoren tot een klein wedstrijdje. Alle kinderen hadden er zin in en hadden veel plezier. Er waren ook kindjes die toch niet durfden, maar zeker een volgende keer meedoen!

Ook alle ouders, broertjes en zusjes vonden het erg leuk en klapten luid voor deze sterren!

Alle kinderen kregen aan het einde van de training een oorkonde en een waardebon voor meer trainingen, omdat ze zo goed hun best hadden gedaan.

De training werd begeleid door de trainers, Marco, Ruud en Jeanne. Veel dank voor jullie inzet!


Mini3

De kinderen van de oefentraining hadden het prima naar de zin.

mini4

Mini's van Blauw-Wit'81 in actie tijdens de wedstrijdjes.

Proeftraining Mini’s bij Blauw-Wit’81 op zaterdag 30 maart 2019! 

Voetballer worden is de grootste droom van veel kinderen. Mooie doelpunten maken en spelen in het Nederlands elftal dat lijkt veel kinderen wel wat.  De KNVB en voetbalvereniging Blauw-Wit’81 willen dat kinderen vooral met veel plezier trainen en spelen. Om de allerkleinsten op een leuke manier kennis te laten maken met voetbal wordt er op zaterdagochtend 30 maart 2019 van 11.00 uur tot 12.00 uur, een training verzorgd bij Blauwwit’81, speciaal voor mini pupillen. Deze training is vrij toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 4- 5 en 6 jaar, maar ook voor de kinderen die bijna 4 jaar zijn.

 

Door middel van leuke, avontuurlijke spelvormen die afgestemd zijn op de leeftijd, willen we kinderen kennis laten maken met voetbal.  Het spelen met elkaar en tegen elkaar, ervaren van succesmomenten en op een speelse manier aanleren van sociale vaardigheden worden door teamsport gestimuleerd. We hopen dan ook dat veel kinderen plezier zullen beleven aan deze uitdagende activiteit en hopen jullie graag terug te zien op het sportpark van Blauw-Wit’81 in De Moer.

Tot dan!

mini1

Minitoernooitje voor mini’s Blauw-Wit’81 erg leuk! 

Op zaterdag 16 februari 2019 hadden de mini’s van Blauw-Wit’81 hun 2e toernooitje Gudok in Tilburg. Zoals alle keren bij een toernooitje was het erg leuk, het plezier straalde er vanaf. Wedstrijdjes verloren, gelijk en gewonnen, van alles wat. Maar dat maakt niet uit als het maar leuk is. Op zaterdag 30-03-2019 is een van de toernooitjes bij Blauw-Wit’81 thuis. Kom dan eens kijken of jij het ook leuk vind.

We houden dan ook een speciale oefentraining voor kinderen vanaf 4 jaar of die bijna 4 jaar zijn.

Wie weet, tot dan!

mini1

mini3

Trainingspakken voor JO9 ! 

Het Jeugdteam JO9 van Blauw-Wit’81 heeft nieuwe trainingspakken gekregen.

Dit is mogelijk gemaakt door Merkx Installatiewerken BV uit Dongen.

Wij danken deze sponsor dan ook hartelijk voor het sponsoren van het jeugdteam JO9 en onze club!

jo9a


jo9b

Inschrijving Minivoetbaltoernooi op Hemelvaartsdag begonnen! 

Beste sportieveling,


Dit jaar organiseert Blauw-Wit zoals altijd het Hemelvaarttoernooi. Een extra speciale editie, vanwege het 25 jarig jubileum van dit toernooi! Het evenement vindt plaats op donderdag 30 mei 2019, Hemelvaartsdag.
Deelname aan het toernooi is mogelijk voor dames- en herenteams bestaande uit minimaal 5 personen.
Dit jaar hebben we een nieuwe poule! De veteranen krijgen namelijk een eigen poule, dit is speciaal voor de 45+ heren.
Het hemelvaarttoernooi is altijd erg in trek, zorg dus dat je je team snel inschrijft! We hebben ook dit jaar weer een maximaal aantal plaatsen beschikbaar.
De inschrijvingen gaan vaak hard, dus wacht hier niet te lang mee!

De uiterlijke inschrijfdatum is 30 april 2019. De inschrijfkosten bedragen 25
euro, deze dienen op de dag van het toernooi voldaan te worden.

Wil je je inschrijven, stuur dan een email naar:
minivoetbaltoernooi@blauwwit81.nlo.v.v. je naam, teamnaam en contactpersoon met mailadres en telefoonnummer.

Let op:Wil je je team inschrijven voor de 45+ poule? Dan dien je ook de namen en geboortedata van alle teamleden door te geven.

Tot 30 mei 2019!

Met sportieve groeten,
De Toernooicommissie
Email: :
minivoetbaltoernooi@blauwwit81.nl

 

mini3 

Berry Verheijden verrast op nieuwjaarsreceptie voor 25 jaar clubblad! 

Niet alleen 2018 kwam tot een einde. Afgelopen november verscheen na 25 jaar ook de laatste editie van ons clubblad Blauw-Wit-'t-al. En als we het over het clubblad hebben, dan denken we meteen aan één persoon: Berry Verheijden.

 

Ruim 25 jaar geleden was Berry degene die aan het toenmalige bestuur vroeg waarom Blauw-Wit’81 geen clubblad had. Het bestuur wist het eigenlijk ook niet en zei tegen Berry: "Begin er maar aan". Samen met René de Bresser is hij met het clubblad gestart.

In Juni 1993 verscheen het eerste exemplaar, een proefexemplaar, met daarin alleen nog de stukken voor de jaarvergadering van juli 1993.

In september van dat jaar verscheen het eerste officiële exemplaar. Voor de naam werd gevraagd aan de leden een leuke naam te verzinnen.

De door Ellen Leijten ingezonden naam "Blauw-Wit-'t-al" was de absolute winnaar. En deze naam prijkt vanaf 1994 op de voorzijde van het clubblad.

 

Al die jaren zorgde Berry, als grote kartrekker, en de laatste jaren samen met Fenna de Jong, er voor dat alle leden via het clubblad van de laatste nieuwtjes, uitslagen, standen, programma's en leuke interviews werden voorzien. Maar de tijden zijn veranderd en de overgang van papieren, naar digitale media is een feit. De website, email, facebook en de voetbalapp hebben de functie van het clubblad in de loop der tijd voor een groot deel overgenomen.

De inzet van Berry voor het clubblad, toont dat hij een clubman is in hart en nieren en een voorbeeld voor ons allen en daarvoor willen wij jou bij deze ontzettend bedanken.

Berry, namens bestuur, leden en lezers, bedankt voor 25 jaar Blauw-Wit-'t-al!

berry1

berry2

JO8 en JO9 naar zaalvoetbaltoernooi van SSC’55 

Afgelopen zaterdag 5-1-2019 waren er de eerste toernooien van 2019.

JO8 en JO9 van Blauw-Wit’81 zijn naar het zaalvoetbaltoernooi van SSC’55 geweest.

Elk jaar weer een leuk georganiseerd toernooi.

Jo9 is derde geworden in het toernooitje voor de JO9. JO9, top gedaan!

Extra leuk was het omdat de JO8 het toernooi voor hun leeftijd heeft gewonnen!

JO8 gefeliciteerd!

jo8 2019

Hoofdtrainer Joey Verhoeven langer bij onze club 

Blauw Wit ‘81 heeft het aflopende contact met hoofdtrainer Joey Verhoeven met een jaar verlengd. Dat betekend dat Joey ook het volgende seizoen trainer is van Blauw Wit ‘81 1 en zijn 3e jaar ingaat.

Joey Verhoeven begon in juli 2017 als hoofdtrainer van Blauw Wit ’81. Het eerste seizoen was wennen aan elkaar en eindigde Blauw Wit ‘81 1 in middenmoot in de 4e klasse. Dit seizoen gaat het boven verwachting en gaat Blauw Wit ‘81 1 als nummer 3 de winterstop in.

De selectie van Blauw Wit ‘81 1 is uitermate te spreken over de trainer. Voor het bestuur alle reden om met Joey in gesprek te gaan voor contractverlenging. Van beide kanten is er voldoende vertrouwen voor een langere samenwerking.

Afgelopen zondag is de selectie van het 1e elftal na de wedstrijd geïnformeerd door voorzitter Peter Jansen. Ondanks het gelijke spel werd deze mededeling met applaus ontvangen.

JO8 van VV Blauw-Wit’81 kampioen! 

Officieel houdt de KNVB geen standen bij, maar niets is zo leuk als je 7 jaar bent en je wint bijna alles om dan toch tot kampioen gekroond te worden. Reden voor Blauw-Wit’81 om een feestje te organiseren voor deze kinderen.

Vorige week was het al zover, toen de JO8 haar laatste wedstrijd won van en bij Haarsteeg.

Helaas was bij Blauw-Wit’81 toen alles afgelast. Maar niet getreurd, afgelopen zaterdag 15-12-2018, ging alles door en konden we voor de JO8 heel leuk feestje bouwen.

Ties, Justin, Merle, Bart-Thijs, Mels, Onne, Xander, Mika, Jesse en Luuk, van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap!

In de kantine van Blauw-Wit’81 in het bijzijn van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s werd de JO8 gehuldigd en kregen ze allemaal een medaille. Ook trainer Pim Verboven kreeg een medaille en leiders Bart Netten en Dennis Emmen kregen nog een presentje van de club.
Wij bedanken alle vrijwilligers die iets voor dit team gedaan hebben.

JO8 kampioen

Trainingspakken voor Dames1 zaterdag. 

Het zaterdagteam dames1 van Blauw-Wit’81 is voorzien van nieuwe trainingspakken.

Dit is mede mogelijk gemaakt door Gebroeders Den Boer BV, Merkx Vugts & Vlemmix notarissen en Auberge De Moerse Hoeve.

Wij danken deze sponsoren dan ook hartelijk voor het sponsoren van ons zaterdag damesteam!

dames zaterdag

Grote Clubactie enorm succes! 

De Grote Clubactie is dit jaar enorm succesvol geweest. Er zijn namelijk heel veel loten verkocht, zeker ten opzichte van voorgaande jaren. Dit jaar is er ruim € 2.600,00 opgehaald! Dat is ruim € 1.500,00 meer dan vorig jaar. Een gigantisch mooi bedrag voor onze club en daar zijn we uiteraard enorm blij mee en ongelooflijk trots op, want 80% van dit bedrag gaat naar onze club en 20% naar het goede doel. Met de opbrengst van de actie kunnen wij het komende seizoen weer heel veel leuke activiteiten voor onze jeugd organiseren!

 

Zoals ieder jaar hebben we de drie beste lotenverkopers: Bas van Dekken, Yfke Rijken en Bas de Leeuw in het zonnetje gezet. Onder luid applaus van al hun teamleden kregen zij vanavond, na afloop van de training, door de voorzitter van de Jeugdcommissie, Henri Beerens, een leuke cadeaubon uitgereikt.

Het team van de JO10-2 verkocht dit jaar de meeste loten. Zij mochten vanavond na afloop van de training hun teamprijs in ontvangst nemen: een prachtig clubshirt van Hummel voor het hele team!

 


Heel veel dank aan alle jeugdspelers die zo hard hun best hebben gedaan. En natuurlijk ook een dik compliment voor onze seniorenteams die maar liefst zeven Superloten hebben gekocht! Waar een kleine club groot in kan zijn. Jullie bewijzen het! Want we doen het met z'n allen en samen hebben we dit jaar toch maar even een top resultaat bereikt! Dank jullie wel!!

 

Trekkingsuitslag

En wie weet ben jij wel degene die met jouw lot een van de fantastische prijzen gaat winnen. Op 13 december 2018 worden de winnende lotnummers bekend gemaakt. Vanaf die dag kun je via https://lotchecker.clubactie.nl/ checken of je een prijs hebt gewonnen.

 

Sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Blauw-Wit ‘81

Rabo Clubkas Campagne  

Blauw Wit '81 en stichting Moers Pinksterweekend willen iedereen bedanken die gestemd heeft op Blauw Wit '81 en stichting MPW voor de Rabo Clubkas Campagne.
Blauw Wit heeft € 541,35 opgehaald en MPW € 240,60.
Voor Blauw Wit is het iets minder als vorig jaar. Voor MPW iets meer.
Er doen steeds meer verenigingen en stichtingen mee, dus is dit resultaat zeer goed.
Ook de Rabobank bedankt!

Een superleuke Herfstochtend bij Blauw-Wit’81! 

Clinic Nelson de Kok en extra minitraining

Vrijdagochtend 19 oktober 2018 was het weer zover. Net als andere jaren was tijdens de Herfstvakantie, Nelson de Kok te gast bij Blauw-Wit’81 in De Moer.

Veel leuker kan een vrije dag in de Herfstvakantie niet zijn als je van voetbal houdt.

Nelson de Kok gaf samen met trainers van Blauw-Wit een clinic aan kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar, op het hoofdveld van Blauw-wit’81.

Ook dit jaar was daarbij ook een speciale oefentraining was voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar.

De opkomst was goed en de kinderen hebben het erg leuk gehad. De kinderen van de minitraining kregen een oorkonde. Bij de clinic van Nelson de Kok kregen de kinderen om de beurt in groepjes een clinic van Nelson zelf of van een trainer van Nelson of  Blauw-Wit’81. Ze leerden trucjes om de bal hoog te houden, de tegenstander te misleiden.

Aan het einde mochten ze allemaal nog een penalty schieten op het penaltydoek. Tygo heeft deze strijd gewonnen door twee keer  in het gat met 75 punten te schieten. Als beloning kreeg hij een snoepzak.  


Klik hier voor het fotoalbum

De groepsfoto was de afsluiting van weer een sportieve en zonnige ochtend bij Blauw-Wit'81.

nelson 2018

Johan en Nol onderscheiden tijdens ALV 

Op de jaarvergadering van Blauw Wit ‘81 op 8 oktober zijn Johan van Dorst en Nol Broeders onderscheiden door de KNVB. Namens de KNVB was Joep Timmermans aanwezig die tijdens de druk bezochte vergadering de microfoon overnam van voorzitter Peter Jansen. In een met humor doorspekte rede zette hij de verdiensten van beide voor Blauw Wit ‘81 op een rijtje.
Johan kreeg de zilveren scheidsrechterspeld voor 15 jaar fluiten op zondag en op diverse toernooien. Nol heeft een zilveren KNVB speld gekregen voor zijn werkzaamheden voor de club sinds 1981. Deze bestaan uit 13 jaar bestuurslid (1981 -1994), 15 jaar scheidsrechter en commissielid van het Moers Pinksterweekend sinds 1982, waarvan de laatste 5 jaar als voorzitter.
Beide heren kregen een luid applaus van de aanwezige leden en zijn nog niet van plan te stoppen. Dus wie weet over een aantal jaren een gouden speld.

Klik hier voor het fotoalbum


Nol (m) en Johan (r) tonen het certificaat behorend bij de speld.

Kantinemedewerkers gezocht! 

Kantinemedewerkers gezocht!

Wij zijn op zoek naar leuke collega's voor achter de bar en in de keuken

 

Ben jij:

- 18 jaar of ouder,

- gezellig en enthousiast,

- gastvrij en klantvriendelijk,

- op zoek naar een leuke bijbaan,

- in overleg beschikbaar op zaterdag, maar voornamelijk op de zondag.

 

En lijkt het je leuk om onze spelers en bezoekers gastvrij te ontvangen in de leukste en gezelligste voetbalkantine van De Moer en omstreken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vind jij het leuk om ons team een aantal uurtjes per week, tegen een leuke vergoeding, te komen versterken, neem dan contact met ons op door een email te sturen naar: kc@blauwwit81.nl en dan spreken we elkaar snel!

APK Group Dongen sponsor nieuwe trainingspakken JO10-1 v.v. Blauw-Wit ‘81 

APK Group Dongen sponsor nieuwe trainingspakken JO10-1

De spelers van de JO10-1 hebben onlangs prachtige nieuwe trainingspakken gekregen, zodat ze ook dit seizoen en met het mindere weer in aantocht lekker warm aangekleed het veld op kunnen. De pakken zijn gesponsord door de APK Group uit Dongen, dat is gespecialiseerd in de aanleg van kabels en leidingen. Ook kregen ze van Q-Work een mooie bidon om mee naar de trainingen en wedstrijden te nemen.

De spelers en begeleiders van het team zijn uiteraard super blij met de nieuwe pakken en bidons en gingen daarvoor graag en met een dankbaar en trots gevoel op de foto.

Namens het hele team hartelijk dank voor de mooie trainingspakken en de bidons!Grote Clubactie 


Zaterdag elftal Heren 2 koopt eerste Superlot Grote Clubactie!

Op zaterdag 15 september is de Grote Clubactie gestart! En wat een geweldig begin van deze actie voor onze club! Super blij zijn wij met de aankoop van het eerste Superlot door het zaterdag elftal Heren 2. Samen hebben zij voor € 150,- maar liefst 50 loten gekocht.

Zoals elk jaar, doen wij ook dit jaar weer mee om extra inkomsten voor onze mooie vereniging te genereren én het goede doel te steunen: 80% van de opbrengst gaat naar onze club en 20% naar het goede doel. Met de opbrengst van de actie kunnen wij het komende seizoen weer heel veel leuke activiteiten voor onze jeugdafdeling organiseren!

Vanmiddag heeft Henri Beerens namens het elftal het lot ondertekend. Nog even met zijn allen op de foto en de verkoop van het Superlot is een feit. Heren, wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie aankoop. Fantastisch dat jullie hiermee Blauw-Wit en de Grote Clubactie steunen.

Wie gaat dit goede voorbeeld volgen? Wil jij met jouw team ook een Superlot kopen?
Neem dan contact op met Jolanda Rijken van de Jeugdcommissie via jc@blauwwit81.nl of 06-23998289.

Sportieve groet,
Jeugdcommissie v.v. Blauw-Wit ’81

Start Grote Clubactie 


Samen sterk voor onze club!

Doe mee aan de Grote Clubactie

 

Beste Blauw-Witters,

 

Op zaterdag 15 september start de Grote Clubactie! Gaan we onze verkoopcijfers van 2017 verbreken? Onze jeugdspelers hebben vorig jaar laten zien dat zij topverkopers zijn! Zoals elk jaar, doen wij ook dit jaar weer mee om extra inkomsten voor onze mooie vereniging te genereren én het goede doel te steunen: 80% van de opbrengst gaat naar onze club en 20% naar het goede doel. Met de opbrengst van de actie kunnen wij het komende seizoen heel veel leuke activiteiten voor onze jeugd organiseren! Help jij ons ook weer mee?

 

Superlot

Dit jaar willen we ook de superloten onder jullie aandacht brengen. Met een superlot koop je in 1 keer 50 loten voor € 150,- (ook hiervan gaat 80% naar Blauw-Wit). Het is wellicht een leuk idee om met de ouders van je team 1 lot te kopen en samen met je team kans te maken op mooie prijzen. Of je kunt proberen om een superlot aan iemand met een bedrijf of aan een seniorenteam te verkopen. Hoe gaaf zou dat zijn?! Heb je interesse om een superlot te kopen of te verkopen, neem dan contact op met de Jeugdcommissie via jc@blauwwit81.nl.

 

Prijzen

De drie spelers die dit jaar de meeste loten verkopen, ontvangen van ons een leuke prijs! Voor het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt, wacht eveneens een hele leuke verrassing. Verkoop je 20 of meer loten, dan ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura of Optisport. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com. Maar er zijn nog meer prijzen te winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en je maakt kans op deze mooie prijzen. De hoofdprijs is een Playstation4 met spel naar keuze! Dit jaar zijn er ook diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

 

Inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de kantine. Wil je meer verkopen? In de kantine liggen nieuwe boekjes voor je klaar.

De boekjes dienen uiterlijk 27 oktober in de kantine te worden ingeleverd. Dus ga voor die tijd gezellig langs bij je familie, vrienden en kennissen en maak ze enthousiast om onze club te steunen.

 

Wij hopen op een geweldig resultaat en wensen jullie heel veel succes met de verkoop!!

 

Sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Blauw-Wit ’81


Jeugd Blauw-Wit herdenkt Koen Loonen op emotionele, maar prachtige Startdag 

Op vrijdag 24 augustus 2018 hebben onze kanjers van jeugdspelers aan het begin van de jaarlijkse Startdag, met het oplaten van een wolk aan blauwe en witte ballonnen, een indrukwekkend eerbetoon gebracht aan onze Koen, die tot ons groot verdriet de strijd tegen kanker niet mocht winnen en vorige week vrijdag is overleden.

Het was een prachtig moment en een emotioneel begin van een mooie, gedenkwaardige en sportieve avond, waarop we met alle jeugdteams het voetbalseizoen 2018-2019 hebben geopend. Ruim 50 jeugdleden in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar gingen tijdens een minitoernooi en voor de penaltybokaal met elkaar de strijd aan. Onder een waterig avondzonnetje was het zowel voor de deelnemers als voor het publiek genieten geblazen: leuke wedstrijden, mooie doelpunten, strakke penalty's maar bovenal veel plezier. We kijken terug op een mooie en bijzondere avond en wensen onze jeugdteams heel veel succes in het nieuwe seizoen!Waardig afscheid Koentje 

Vandaag 23 augustus 2018 hebben we waardig afscheid genomen van Koentje. We willen iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen om deze herdenkingsbijeenkomst mogelijk te maken.

Klik hier voor de rouwkaart

Klik hier voor het persbericht van BN de stem

Wilt u iets geven, geef dan uw gift aan Villa Joep.

Nieuwe website 

In de loop van dit jaar komt er een nieuwe website voor Blauw Wit '81. Het wordt een site die weer volledig bij de tijd is en dus ook geschikt is voor smartphones.
De site wordt gebouwd door PDK Marketing uit Kaatsheuvel. Dit is het bedrijf van de Blauwwitters Peter de Kort en Bart Netten. Zij gaan Blauw Wit ook sponsoren.
Binnenkort wordt het ontwerp gemaakt en daarna wordt gestart met de bouw.
Als iemand nog een mooie moderne site weet mail deze dan naar bestuur@blauwwit81.nl. Dan nemen we dit mee. Het hoeft niet persé een site van een voetbalclub te zijn.

Even voorstellen: Marco van Zuijlen 

Marco van Z1Even Voorstellen:

Mijn naam is Marco van Zuijlen en woon in Dongen. Komend seizoen zal ik aan de slag gaan als Technisch jeugd coördinator  Samen met de trainers/leiders  van Blauw-wit’81 ga ik kijken hoe we het plezier en de kwaliteit van voetbal kunnen verbeteren van de mini’s  tot aan de jo19.

Ik zal dan ook veelvuldig aanwezig zijn op zowel trainingsavonden als op de wedstrijddagen. Ik kom, in overleg met het bestuur ,met name voor de kinderen, maar heb hierbij de hulp van leiders, trainers  en ouders hard nodig. Samen gaan we er een mooi seizoen van maken, dus mocht je vragen hebben of zie je mij verschijnen op of rondom de velden, denk dan niet dat ik alles aan het controleren ben, maar zie het als steuntje om jullie kinderen beter te maken en nog meer plezier in het voetbal te krijgen.

contact met me opnemen kan uiteraard ook:

m.vanzuijlen14@gmail.com of bel/app naar:0613711480

 

Tot gauw l groet Marco

Uitzending Koentje 

Kijk hier voor de uitzending van Hart van Nederland over onze Koentje

Gezellige sponsormiddag bij Blauw-Wit’81  

Zondagmiddag was het tijd om de sponsoren van Blauw-wit’81 in het zonnetje te zetten, want zonder sponsoren zou Blauw-wit’81 niet zo’n mooie en gezellige vereniging zijn. Op deze middag was Andy Marcelissen o.a. bekend van tonpraten bij Omroep Brabant aanwezig, om de middag op een komische wijze te laten starten. Andy Marcelissen kreeg de lachers op zijn hand met de buut ‘Coach van het veteranenelftal’. Hierna was er tijd voor een hapje en een drankje en de wedstrijd van het eerste elftal. Dit was een spannende en vermakelijke wedstrijd om te aanschouwen. Na de wedstrijd werd de middag met muziek van zanger Thom Craane en DJ Yeroen opgeluisterd.

De sponsorcommissie wil de sponsoren nogmaals bedanken voor hun bijdrage het afgelopen seizoen en wij hopen dat zij een leuke middag hebben beleefd.


Klik hier voor het fotoalbum


sponsor

Andy marcelissen

Andy Marcelissen

Stage lopen kan ook Bij Blauw-Wit'81! 

Stage lopen kan ook Bij Blauw-Wit'81!

Moet je volgend jaar op school stage lopen? Een maatschappelijke stage of anders, dan kan dat ook bij Blauw-Wit'81.
Blauw-Wit'81 is gecertificeerd stage begeleider volgens SBB.
Dus meldt je aan, er zijn genoeg mogelijkheden om de passende stage voor jou te realiseren.

Meldt je aan bij de technische commissie (tc@blauwwit81.nl).

Groeten Technische Commissie.